Hutten aan boord de schepen

Uw thuis bij ons aan boord

Vanaf het eerste moment zal u de kenmerkende informele sfeer opvallen. De rust en stilte van het passerende landschap wordt aan boord weerspiegeld. Alles concentreert zich in een rustig tempo voor een comfortabele en intieme vorm van ontspanning. De Hurtigruten schepen bieden een grote keuze aan comfortabele hutten. Ze zijn ingedeeld in categorieën. Ongeacht welke hut u kiest, beloven wij u een comfortabele reis in een ontspannen sfeer.

Expedition Suites

Op de bovenste dekken gelegen, zijn de expedition suites de meeste exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen.

Arctic Superior buitenhutten

De comfortabele Arctic Superior buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste Arctic Superior buitenhutten zijn voorzien van 2-persoonsbedden. Op enkele schepen kunnen dit nog aparte bedden zijn die overdag als sofa kunnen worden gebruikt. Heeft u een voorkeur voor een tweepersoonsbed of juist 2 aparte bedden, laat het ons weten. Onze reisspecialisten kunnen u precies vertellen welke uitrusting de Arctic Superior buitenhut op het schip van uw gewenste vertrekdatum heeft.

Polar buitenhutten

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is.

Polar binnenhutten

De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc. De meeste hutten zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven – en onderbedden.

Overige informatie hutten

Houd er rekening mee dat de standaard van de suites en hutten onderling kunnen variëren en sommige hutten afwijkende specificaties hebben. Voor uw informatie hebben wij in het prijsoverzicht buitenhutten met beperkt of zonder uitzicht vermeld. Hier kan het uitzicht beperkt worden door reddingsboten, veiligheidsvoorzieningen of patrijspoorten. Let erop dat patrijspoorten op de lagere dekken uit veiligheidsoverwegingen afgesloten kunnen worden. Op enkele schepen zijn 3 – en 4-persoons hutten aanwezig. De prijs voor deze hut is op aanvraag. Ook met elkaar verbonden hutten behoren op enkele schepen tot de opties.

Hutcategorie
Korte beschrijving hut
MX Expedition Eigenaar-Suite
MG Expedition Grand-suite
M Expedition Suite
Q Expedition Mini-suite
QJ Arctic Mini-suite, deels beperkt uitzicht/geen uitzicht *
U Arctic buitenhut
P Arctic buitenhut
N Polar buitenhut
O Polar buitenhut
A Polar buitenhut
J Polar buitenhut; deels beperkt uitzicht/geen uitzicht *
L Polar buitenhut; deels beperkt uitzicht/geen uitzicht *
I Polar binnenhut

 

* Ieder schip binnen de Hurtigruten vloot is uniek. Hierdoor kunnen hut categorieën onderling verschillen in afmetingen – en in een enkel geval – in faciliteiten, inrichting en/of uitrusting. Een mogelijk verschil in grootte, faciliteit, inrichting en/of uitrusting geeft geen recht op restitutie van (een deel van) de reissom. Heeft u bepaalde wensen ten aanzien van uw hut, vraag onze reisspecialisten naar de hut specificaties op de door u gewenste afvaart. In de meeste gevallen kunnen wij per hutnummer (Select of Platinum reisstijl) zien wat de exacte afmetingen, faciliteiten en ligging zijn. Bij de informatie Hurtigruten vloot kunt u een plattegrond van ieder schip inzien om zo een beter beeld te krijgen van de ligging van de diverse hut categorieën.

Heeft u vragen met betrekking tot de hut categorieën aan boord van de postschepen of wilt u alvast precies weten over welke faciliteiten en indeling een hutcategorie op het schip van uw voorkeur heeft? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 023- 528 98 56 of via e-mail ln.ek1721479780sron@1721479780ofni1721479780