Verzorgde reizen met Hurtigruten

Uw reis mét de expertise van Norske!

Beleef het beste wat Noorwegen te bieden heeft en vertrouw op de expertise van Norske Noorwegen Reizen bij onze gecombineerde autotours en fly & drive reizen. Wij verzorgen al sinds 1953 optimaal uitgekiende autotours langs toeristische hoogtepunten inclusief verblijf in geselecteerde hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Een aantal van deze reizen sluiten perfect aan op een deeltraject met Hurtigruten.

Volledig verzorgde reizen

Noorwegen is een ideaal land om per auto te ontdekken en Norske heeft in de loop der jaren een zorgvuldig assortiment samengesteld waarvan enkele in combinatie met een Hurtigruten deeltraject. Deze autotours en fly & driven reizen hebben de juiste balans tussen de afstanden per dag en de geboden accommodaties zoals het verblijf in hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten.

Deeltrajecten

Met Hurtigruten is het mogelijk om, al dan niet met uw eigen auto, een kleiner gedeelte mee te varen. U kunt in principe in elke havenplaats die het schip aandoet, aan – en van boord gaan. Bij de deeltrajecten zijn de maaltijden niet inbegrepen, maar deze kunnen uiteraard wel worden verzorgd. Bovendien heeft ieder schip een cafetaria.