Busreizen met Hurtigruten

Filter afbeelding
VOL

Noorderlicht busreis Noorwegen 2023

  • Volledig verzorgde busreis vanuit Nederland
  • Onder leiding van Nederlandse reisbegeleiding
  • Op jacht naar ’t noorderlicht!
v.a.  € 3816 p.p.
Bekijk reis
AANKONDIGING

Najaarsbusreis Noorwegen 2023

  • Vertrek in september 2023
  • Beleef de 11-daagse rondreis per postboot
  • Inclusief twee prachtige treinreizen door Noorwegen
  • Bezoek aan de Vikinghoofdstad Oslo
Prijs op aanvraag
Bekijk reis

Verken Noorwegen per bus, trein én postboot!

Altijd al een keer naar Noorwegen willen reizen, maar niet met eigen vervoer? Denk dan eens aan een geheel verzorgde reis waarbij u als groep het prachtige Noorwegen ontdekt per bus, trein én de Hurtigruten postboot! Tijdens deze reis heeft u de gelegenheid om op een ongedwongen en ontspannen manier alle hoogtepunten van Noorwegen te bezoeken. Het vertrek is vanuit Nederland en de reis wordt begeleid door een zeer ervaren Nederlandstalige reisleidster. U reist in groepsverband, maar heeft nog alle ruimte om tijdens de Hurtigruten reis een eigen invulling te geven aan de dagen.

Let op

Deze reis is niet geschikt voor rolstoel- en/of rollatorgebruikers. Het is voor deze reis noodzakelijk dat u een goede mobiliteit en enige basisconditie heeft, voor uw eigen reisplezier en veiligheid en dat van andere. Hiermee bedoelen we dat u zelfstandig in en uit de bus, trein, boot e.d. kunt stappen. Daarnaast dat u gemakkelijk afstanden kunt lopen en geen moeite heeft met traplopen. Mocht dit niet het geval zijn dan is een Hurtigrutenreis op individuele basis misschien meer geschikt voor u. Er kan dan meer rekening worden gehouden met uw persoonlijke situatie. Informeer bij onze reisspecialisten voor de mogelijkheden.

Busreis Noorwegen; een comfortabele en ontspannen manier van reizen

Interesse in één van onze populaire busreizen Noorwegen inclusief Nederlandse reisbegeleiding? Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De busreizen worden jaarlijks georganiseerd en op de website laten we het weten zodra er nieuwe data beschikbaar zijn. U kunt dit zelf in de gaten houden op onze website of u kunt zich abonneren op onze online nieuwsbrief via het formulier rechtsonderdaan op de website.
Voor de nieuwe busreis in September 2023 kunt u zich nu aanmelden voor het ontvangen van (prijs-) informatie. Zodra wij de details gereed hebben zullen wij u, geheel vrijblijvend, per e-mail informeren. Laat hier uw gegevens achter als u deze informatie t.z.t. wilt ontvangen.

U kunt nu uw reservering aanvragen voor de busreis Februari!