Zomer in Noorwegen

Beleef een échte zomer in Noorwegen, land van de middernachtzon!

Sinds 1953 organiseren wij vakantiereizen naar Noorwegen en vele tienduizenden passagiers hebben aan onze succesvolle zomer tours deelgenomen. Ongelooflijk veel reacties ontvingen wij van reizigers die enthousiast terugkwamen en vertelden over de fascinerende natuur, het vaak zonnige weer (zomerse waarden rond de 25° – 30° C zijn absoluut geen uitzondering), de gastvrije en vriendelijke bevolking, de maaltijden, kortom over alles wat hun reis tot een geslaagde en onvergetelijke vakantie heeft gemaakt.

Noorwegen is tevens een land waar de lucht en het water “zuiver” is, waar men nog alleen kan zijn, één met de natuur en de dieren die er leven. Wij zorgen ervoor dat uw stress en de drukte van alle dag even voor een aantal weken worden vergeten. Het is dan ook een feit dat ieder die Noorwegen voor de eerste keer bezoekt, wordt vervuld van eerbied en bewondering als zij een natuur betreden die overdonderend laat blijken hoe klein de mens kan zijn. Noorwegen komt steeds meer in trek, het is een speciaal vakantieland voor speciale toeristen, waar massatoerisme gelukkig niet is doorgedrongen.

Wij hebben een ruim aanbod autotours via hotels en een aantal autotours met verblijf in vakantiewoningen. Combinatiereizen met de uiterst populaire postboot Hurtigruten.  Diverse wandel- steden– en treinreizen en Fly & Drive arrangementen. Maar u kunt ook bij ons terecht om uitsluitend een overtocht te boeken.

Geen maatwerk, wel een zeer ruime keuze!

Ons zeer uitgebreide aanbod reizen naar Noorwegen biedt voor ieder wat wils. Reizen op maat verzorgen wij niet, maar een bestaande reis kan eventueel op verzoek worden aangepast. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze reisspecialisten, zij informeren u graag óf en welke aanpassingen mogelijk zijn bij de reis van uw voorkeur. Onze reisspecialisten zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur via telefoonnummer 023-5289856. Op zaterdag hanteren wij wisselende openingstijden.