Hotels in Noorwegen

We hebben een brede selectie gemaakt van hotels in Noorwegen waar we mee samenwerken, soms al heel veel jaren! De hotels in Noorwegen verschillen onderling in standaard en prijsklasse. Voor ons geldt dat u er een graag geziene gast zult zijn en dat het hotel er alles aan zal doen om het u naar de zin te maken. De kamers in de door ons geselecteerde hotels in Noorwegen kunnen variëren van eenvoudig tot heel comfortabel. In de meeste hotels in Noorwegen is een standaard kamer inclusief en geldt voor fjordzicht, een superior kamer of een suite een toeslag. Deze staat veelal bij het betreffende hotel vermeld.

Prijs & Kwaliteit

De accommodaties verschillen onderling veelal in prijs. Kleinere hotels in Noorwegen hebben soms naar verhouding hoge kosten vanwege een beperkt aantal hotelgasten. In een wintersportgebied is het ’s zomers laagseizoen en zijn de prijzen gunstig. In het fjordengebied is de zomer hoogseizoen en betaalt u naar verhouding meer voor een zelfde hotelklasse. Dit geldt ook voor de huurprijs van huizen en rorbu’s in het noorden, met name de Lofoten zijn in de zomer erg populair en dit kan invloed hebben op de prijzen.

De reis door Denemarken

Op weg naar Noorwegen kunt u naast de rechtstreekse bootverbinding Kiel–Oslo met Color Line ook kiezen voor een kortere oversteek vanuit Noord-Denemarken. In dat geval is het een optie om de weg door Denemarken ook tot een deel van de vakantie maken en te kiezen voor één of meerdere overnachtingen in Jutland of bijvoorbeeld in Kopenhagen. Kies voor de rustigere wegen die door kleine dorpjes voeren en bezoek interessante bezienswaardigheden. Denemarken is een kindvriendelijk land, denk maar aan Legoland en Tivoli in Kopenhagen. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor een overnachting in Denemarken op heen – of terugreis.

Hotel Noorwegen boeken? Hieronder treft u een overzicht met hotels in Noorwegen. Meer informatie over hotels Noorwegen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 023-5289856 en wij helpen u graag verder.