De ferry boot overtocht naar Noorwegen

Noorwegen klinkt misschien ver weg, maar eigenlijk valt het wel mee. Moderne schepen onderhouden een dagelijkse veerboot verbinding vanuit Kiel in Noord-Duitsland naar Oslo. Zodra u aan boord bent van de ferry naar Noorwegen, begint de vakantie. Vanuit de kop van Denemarken vertrekken dagelijks verschillende dagboten naar Noorwegen.

Rechtstreeks vanuit Nederland naar Noorwegen!

Vanaf april 2022 is er zelfs een rechtstreekse verbinding vanuit Nederland naar Noorwegen! De nieuwe ferrymaatschappij Holland Norway Lines onderhoudt een wekelijkse verbinding tussen Eemshaven en Kristiansand. De ferry overtocht Noorwegen met Holland Norway Lines zijn te boeken bij Norske Noorwegen Reizen!

Ferry overtocht Noorwegen boekbaar bij Norske

Norske is u graag van dienst bij het boeken van een overtocht naar Noorwegen. De ferrymaatschappijen waar wij mee samenwerken, hanteren flexibele prijzen die dagelijks variëren, afhankelijk van vraag en aanbod. Wilt u een overtocht naar Noorwegen maken? U kunt telefonisch (+31) 023-5289856 of per e-mail info@norske.nl contact met ons opnemen voor een offerte voor een boot overtocht naar Noorwegen. Vergeet niet uw maaltijden aan boord direct bij boeking van de overtocht door te geven! Later kunnen wij deze niet meer voor u bijboeken.

Holland Norway Lines

Eemshaven (Nederland) – Kristiansand (Noorwegen) v.v.

Het MS Romantika vertrekt 3 maal per week vanuit Eemshaven naar Kristiansand en tevens 3 maal per week vanuit Kristiansand naar Eemshaven.  Het vertrek is altijd om 15.00 uur, met aankomst de volgende dag om 09.00 uur. In slechts 18 uur en na een uiterst comfortabele nacht aan boord arriveert u in Kristiansand in Zuid-Noorwegen en kunt u uitgerust beginnen aan uw auto rondreis Noorwegen! Het vertrek uit Eemshaven is mogelijk op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het vertrek uit Kristiansand is mogelijk op woensdag, vrijdag en zondag.

Holland Norway Lines boeken? Dat kan! Norske biedt de rechtstreekse verbinding van Nederland naar Noorwegen zowel als losse overtocht als in combinatie met een autorondreis Noorwegen aan!

Offerte aanvragen Holland Norway Lines

Color Line

Kiel (Duitsland)–Oslo v.v.

De schepen MS Color Fantasy en MS Color Magic vertrekken dagelijks vanuit Kiel en Oslo. Reistijd: 20 uur, inclusief overnachting. De supermoderne schepen hebben comfortabele hutten in diverse prijsklassen, sfeervolle lounges, bars, entertainment, zwemparadijs, spa en taxfree shop. Er zijn verschillende restaurants o.a. met Scandinavisch buffet en een à la carte restaurant. Er wordt gedineerd in twee zittingen. Indien u graag aan het buffet wilt deelnemen raden we aan bij boeking hiervoor een reservering te maken voor de 1e of 2e zitting. Een overtocht met deze schepen is beslist een geslaagd begin of afsluiting van de vakantie.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed I vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 3¼ uur.

Hirtshals (Denemarken)–Larvik v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed II vanuit Hirtshals en Larvik. Duur van de oversteek is 3¾ uur.

Offerte aanvragen Color Line

Fjord Line

Hirtshals (Denemarken)–Stavanger–Bergen v.v.

MS Stavangerfjord en MS Bergenfjord vertrekken dagelijks vanuit Hirtshals via Stavanger naar Bergen. Duur van de oversteek is 16¼ uur. Voor overnachting is er een ruime keuze, variërend van economy- tot luxe Fjordclass hutten. Een heerlijk Scandinavisch ontbijt en dinerbuffet.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

MS Fjord Line Express vertrekt dagelijks vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 2¼ uur. Comfortabele stoelen, een heerlijk buffet en een taxfree winkel.

Hirtshals (Denemarken) – Langesund v.v.

MS Stavangerfjord en MS Bergenfjord vertrekken dagelijks uit Hirtshals en Langesund. Duur van de overtocht is 4½ uur.
Een snelle overtocht met optimaal reisgemak! De auto, caravan, camper of motor kan gewoon mee aan boord.

Offerte aanvragen Fjord Line

Stena Line

Kiel (Duitsland) – Göteborg v.v.

Stena Germanica en Stena Scandinavica vertrekken dagelijks uit Kiel en Göteborg. De overtocht duurt 14,5 uur met een overnachting aan boord. Aan boord zijn gezellige lounges en hutten in diverse prijsklassen. Er is een taxfree winkel aan boord en diverse eetgelegenheden.

Offerte aanvragen Stena Line

Overnachting Denemarken

In combinatie met een bootovertocht kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een overtocht per veerboot naar Noorwegen.