De ferry bootovertocht naar Noorwegen

U bereikt Noorwegen gemakkelijk met de ferry vanuit Kiel, Hirtshals of Eemshaven. Zodra u aan boord bent van de ferry naar Noorwegen, begint de vakantie! De overtocht is vaak inbegrepen bij onze reizen. De ferrymaatschappijen waar wij mee samenwerken, hanteren flexibele prijzen die dagelijks variëren, afhankelijk van vraag en aanbod. Bekijk ons reisaanbod voor de mogelijkheden en vergeet niet uw maaltijden aan boord direct bij boeking van de overtocht door te geven. Later kunnen wij deze niet meer voor u bijboeken.

Holland Norway Lines

Eemshaven (Nederland) – Kristiansand (Noorwegen) v.v.

Het MS Romantika vertrekt meerdere keren per week volgens wisselend vaarschema van Holland Norway Lines. In slechts 18 uur en na een uiterst comfortabele nacht aan boord arriveert u in Kristiansand in Zuid-Noorwegen en kunt u uitgerust beginnen aan uw auto rondreis Noorwegen!

Norske biedt de rechtstreekse verbinding van Nederland naar Noorwegen uitsluitend aan in combinatie met een autorondreis Noorwegen.

Color Line

Kiel (Duitsland)–Oslo v.v.

De schepen MS Color Fantasy en MS Color Magic vertrekken dagelijks vanuit Kiel en Oslo. Reistijd: 20 uur, inclusief overnachting. De supermoderne schepen hebben comfortabele hutten in diverse prijsklassen, sfeervolle lounges, bars, entertainment, zwemparadijs, spa en taxfree shop. Er zijn verschillende restaurants o.a. met Scandinavisch buffet en een à la carte restaurant. Er wordt gedineerd in twee zittingen. Indien u graag aan het buffet wilt deelnemen raden we aan bij boeking hiervoor een reservering te maken voor de 1e of 2e zitting. Een overtocht met deze schepen is beslist een geslaagd begin of afsluiting van de vakantie.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed I vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 3¼ uur.

Hirtshals (Denemarken)–Larvik v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed II vanuit Hirtshals en Larvik. Duur van de oversteek is 3¾ uur.

Offerte aanvragen Color Line

Fjord Line

Hirtshals (Denemarken)–Stavanger–Bergen v.v.

MS Stavangerfjord en MS Bergenfjord vertrekken dagelijks vanuit Hirtshals via Stavanger naar Bergen. Duur van de oversteek is 16¼ uur. Voor overnachting is er een ruime keuze, variërend van economy- tot luxe Fjordclass hutten. Een heerlijk Scandinavisch ontbijt en dinerbuffet.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

MS Fjord Line Express vertrekt dagelijks vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 2¼ uur. Comfortabele stoelen, een heerlijk buffet en een taxfree winkel.

Offerte aanvragen Fjord Line

Stena Line

Kiel (Duitsland) – Göteborg v.v.

Stena Germanica en Stena Scandinavica vertrekken dagelijks uit Kiel en Göteborg. De overtocht duurt 14,5 uur met een overnachting aan boord. Aan boord zijn gezellige lounges en hutten in diverse prijsklassen. Er is een taxfree winkel aan boord en diverse eetgelegenheden.

Offerte aanvragen Stena Line

Overnachting Denemarken

In combinatie met een bootovertocht kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een overtocht per veerboot naar Noorwegen.