Over accommodatie
Clarion Admiral Hotel
Bergen, Hordaland
In 1906 gebouwd als pakhuis is Clarion Admiral Hotel nu een eersteklas hotel met schitterend uitzicht op de haven en Bryggen (UNESCO Werelderfgoedlijst). Het sfeervolle hotel biedt 210 goed uitgeruste kamers met tv, minibar en wifi. Toeslag voor superior kamers met uitzicht op de fjord en Bryggen. Het restaurant van het hotel, Kitchen & Table, is een concept gecreëerd door chef-kok Marcus Samuelsson uit New York. Het combineert de smaken van Manhattan met lokale ingrediënten, waardoor een unieke Scandinavische keuken is gecreëerd. Vanuit het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht op de Hanzewijk Bryggen en de berg Fløyen. Het hotel ligt op ongeveer 300 meter van de vismarkt van Bergen en op 2 km afstand van het centraal station. De flybuss stopt bij het hotel.
Faciliteiten
- Receptie
- Flybuss stopt bij het hotel
- Openbare parkeergarage (tegen betaling)
- Superior kamers beschikbaar
- Kamer voor minder validen beschikbaar