Faciliteiten

Waarom naar Sole Hotell?

  • Fijn hotel met heerlijk privé strandje
  • Mooi groot park met zitjes
  • Gezellige bar en restaurant met goede kaart

Over accommodatie

Sole Hotell

Het Sole Hotell heeft een idyllisch plekje aan de voet van de Norefjell aan de Krøderenfjord en wordt omringd door een mooi groot park en eigen zandstrand met pier. De geschiedenis van dit hotel gaat terug tot 1910 toen de tuin werd aangelegd door de toenmalige dokter en later een hotelvleugel werd bijgebouwd. Het Sole Hotell is een goede stop tussen het fjordengebied en vertrek per boot vanuit Oslo.

Het Sole Hotell kan beschreven worden als een mooi intiem hotel met stijlvolle lounges. Hier kunt u fijn relaxen met uitzicht op het water. Er is een gezellige bar en sfeervol restaurant met uitstekende gerechten op de kaart. Het hotel beschikt over 60 comfortabele kamers met douche/toilet, televisie en wifi. Er zijn tevens familiekamers beschikbaar. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk ontspannen in de sauna of kunt u een paar baantjes trekken in het verwarmde binnenzwembad.

 

Extra’s

Er zijn op dit moment geen extra’s bij te boeken.

Extra informatie

Prijzen

  • Vanaf € 72 per nacht
  • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachte? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door u gewenste vertrekdatum.

Extra informatie

  • De vanaf prijs is de laagste prijs in de periode 01/05/2017 – 30/09/2017. Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode, vraagt u dan een offerte bij ons aan. Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27 reserveringskosten.