Waarom naar Støtt Brygge?

  • Prachtige ligging aan de Helgeland kust
  • Vele daguitstapjes in de regio
  • Uitstekend restaurant met lokale gerechten

Over accommodatie

Støtt Brygge

Støtt is een van de meest bezochte gasthavens langs de kust van Helgeland en ligt ca. 60 kilometers ten zuiden van Bodø. Støtt is een gezellig levendig vissersdorpje en oude handelspost. Vanaf hier kunt u mooie uitstapjes maken naar o.a. de Svartisengletsjer, Saltstraumen, de Lofoten en de verdere kust van Helgeland.

Overnachten in Støtt Brygge

De eigenaren van Støtt Brygge hebben een sterke focus op uw vakantie-ervaring. Het is hun een groot genoegen u kennis te laten maken met de eilandgemeenschap en ervoor te zorgen dat u geweldige avonturen beleeft in deze archipel. Deze accommodatie onderscheidt zich qua inrichting met prachtige Italiaanse bedden, biedermeier – en rococo meubels, kandelaars en kroonluchters en authentieke oude visuitrustingen. 

Knus en idyllisch

’s Zomers schijnt de middernachtzon door de ramen van het bijbehorende restaurant Gammelbutikken. Het restaurant is gevestigd in de oude winkel die dateert uit 1878 en straalt een aura van aloude kustcultuur uit. Hier kunt u genieten van culinaire hoogstandjes. Bij een goede vakantie hoort ook heerlijk tafelen. Støtt Brygge staat bekend om het serveren van visgerechten in royale porties, gemaakt van de verse lokale vangst. De wijnen die geschonken worden passen goed bij de gerechten. Ook wordt er een traditionele likeur geserveerd in de bar. 

Faciliteiten

  • Receptie
  • Gratis parkeergelegenheid bij accommodatie
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Bootverhuur

Extra informatie

Overnacht u in Støtt Brygge, dan is het goed om te weten dat u met een express boot naar het eiland dient te varen. Uw auto kan niet mee aan boord. Deze kunt u veilig parkeren in de vertrekhaven Ørnes en vervolgens met uw bagage aan boord gaan. Vanaf de kade in Støtt is het slechts 50 meter wandelen naar het hotel.
Vertrektijden express boot

Van Ørnes naar Støtt Maandag t/m donderdag: 09.35 uur, 16.10 uur Vrijdag: 09.35 uur, 15.15 uur Zaterdag: 09.35 uur Zondag: 16.50 uur

Van Støtt naar Ørnes Maandag t/m donderdag: 07.10 uur, 16.50 uur, 17.20 uur Vrijdag: 07.10 uur, 15.45 uur Zaterdag: 17.20 uur Zondag: 17.55 uur

Vertrektijden onder voorbehoud van wijzigingen. Raadpleeg op uw vertrekdag altijd de actuele routeinformatie van de regio Nordland.