Intro
Details
Extra's
Prijzen
Vanaf prijs p.p
vanaf €
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
offerte

Beschrijving

In totaal zijn er 16 hutten, alle met 2 kamers. Naast de simpele hutten zijn hier ook luxere 6-persoonshutten met douche/toilet te huur.

Wat neem je mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neem je mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water.

Activiteiten

De camping heeft veel te bieden voor de hele familie. 's Zomers worden extra activiteiten aangeboden en zijn er georganiseerde wandel- en gletsjertochten. Bezoek de traditionele staafkerken of proef traditionele gerechten bij een zomerboerderij. Ook kun je een roeiboot, kano of een fiets huren. Bij aankomst krijg je een informatiepakket over alle mogelijkheden.

Bøflaten Camping

Prijzen

 

  • De prijzen van onze kampeerhutten zijn op aanvraag.
  • Heb je al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de gewenste vertrekdatum.

Eindschoonmaak

  • Eindschoonmaak; zelf te doen of laten doen tegen betaling, NOK 100,-. Vooraf reserveren verplicht.

Bedlinnen/Handdoeken

  • Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, NOK 80,- per persoon. Vooraf reserveren verplicht.

Huisdieren

  • Honden toegestaan, gratis. Vooraf reserveren verplicht.

Wifi

  •  Wifi beschikbaar, gratis.

Extra informatie

 

  • Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27,- reserveringskosten.

Offerte aanvraag voor Bøflaten Camping