Intro
Details
Extra's
Prijzen
Vanaf prijs p.p
vanaf €
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
offerte

Beschrijving

Er zijn verschillende typen kampeerhutten aanwezig.

Wat neem je mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neem je mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water. Er zijn op Fagernes Camping ook vakantiewoningen met douche/toilet te huur. Onze reisspecialistes kunnen je hier verder over informeren.

Fagernes Activiteiten

Op Fagernes Camping zijn boten en fietsen te huur. De camping beschikt over een eigen zandstrand en zeer veel speelvoorzieningen. In 2008 is er een grote speeltuin gerealiseerd met een trampoline op "het land" en één in het water. Naast de camping ligt het Valdres Flokemuseum (openluchtmuseum). Verder kan er worden gevist in het Strandefjord, en kun je fietsen of wandelen in de Jotunheimen.

Fagernes Camping

Prijzen

 

  • De prijzen van onze kampeerhutten zijn op aanvraag.
  • Heb je al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door je gewenste vertrekdatum.

Eindschoonmaak

  • Eindschoonmaak is inclusief.

Bedlinnen/Handdoeken

  • Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, NOK 100,- per persoon. Vooraf reserveren verplicht.

Huisdieren

  • Honden toegestaan, gratis. Vooraf reserveren verplicht.

Wifi

  •  Wifi beschikbaar, gratis.

Extra informatie

 

  • Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27,- reserveringskosten.

Offerte aanvraag voor Fagernes Camping