Waarom naar Føllingstua?

  • Kampeerhutten en eenvoudige vakantiewoningen
  • Idyllische ligging aan het meer met strandje en jachthaven
  • Boot – en kajakverhuur, volop vismogelijkheden
  • Restaurant met streekgerechten

Over accommodatie

Føllingstua

Føllingstua is idyllisch gelegen aan het meer Snåsavatnet, 200 meter van de snelweg E6, 14 kilometer ten noorden van Steinkjer. Snåsavatnet is het grootste en belangrijkste vismeer van Noord-Trøndelag. Op de camping zijn visvergunningen te koop en kan men u van dienst zijn met de verhuur van boten en kano’s. De camping beschikt over een eigen strandje en jachthaven. Het is een fijne plek voor families. Zo is er een groot gras- en speelveld met speeltuin voor de kleintjes en midgetgolf baan. Aan het meer bevindt zich een heuse grill hut waar u uw eigen barbecue gerechten kunt bereiden. Geen zin om zelf te koken? Op de camping bevindt zich tevens een restaurant waar de gerechten bereid worden met biologische lokale producten. Specialiteiten zijn de huisgemaakte gerookte honingzalm en de ovenschotel van wild! Op de gehele camping is Wifi beschikbaar. In de omgeving zijn goed gemarkeerde wandelroutes.

Kampeerhutten en eenvoudige vakantiewoningen

Op de camping bevinden zich kampeerhutten (type 8-13) en eenvoudige vakantiewoningen (type 1, 4, 5, 6 en 7). De kampeerhutten hebben een oppervlakte van ca. 16 m² en bieden plaats aan 3 tot 5 personen. Ze beschikken over een kitchenette. Slaapgedeelte in dezelfde ruimte en afhankelijk van het type betreft dit een stapelbed en losse bedden. Men kan gebruik maken van het algemene sanitair gebouw op de camping.

De vakantiewoningen hebben een oppervlakte van resp. 26 m² (type 1 en 4), 38 m² (type 5) en 40 m² (type 7) en zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. De woningen zijn eenvoudig ingericht en beschikken over een prima uitgeruste keuken, eigen badkamer met toilet, zitgedeelte met televisie en afhankelijk van het aantal personen 1 of 2 slaapkamers met stapelbed of losse bedden. Type 1 en 4 hebben een zitje buiten, type 5 en 7 hebben een grotere veranda met zitgedeelte en uitzicht op  het meer.

Faciliteiten

  • Honden toegestaan, NOK 200,- per hond per verblijf. Vooraf reserveren verplicht.
  • Wifi beschikbaar, gratis
  • Bedlinnen, zelf mee te nemen of te huur
  • Eindschoonmaak niet verplicht.