Waarom naar Hole Camping?

  • Prachtig uitzicht op de Geirangerfjord
  • Kampeerhutten voor 4 personen.
  • Vele dagtrips mogelijk via de Adelaarsweg en de Trollstigen, kano- en wandeltochten.

Over accommodatie

Hole Camping

De camping ligt op 3 kilometer van het centrum van Geiranger en is tegen de bergen aangebouwd met prachtig uitzicht op de Geirangerfjord.

U kunt per ferry door de fjord varen langs de vele watervallen. Verder vele mogelijkheden voor trips via de Adelaarsweg en de Trollstigen.

Beschrijving

De kampeerhutten zijn recent verbouwd en hebben douche en toilet in de hut. In Geiranger zijn meerdere hotels en cafetaria’s.

Wat neemt u mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neemt u mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wilt u alle dagen zelf koken dan kunt u beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water. Er zijn op Hole Camping ook vakantiewoningen te huur. Onze reisspecialistes kunnen u hier verder over informeren.

Faciliteiten

  • Honden toegestaan, NOK 300 per hond per verblijf. Vooraf reserveren verplicht.
  • Wifi beschikbaar, in sommige cabins, wenst u WIFI geef het aan bij boeking