Waarom naar Kinsarvik Camping?

  • Kampeerhutten en vakantiewoningen
  • Gelegen aan de Hardangerfjord

Over accommodatie

Kinsarvik Camping

Een moderne camping aan de Hardangerfjord. Een zeer familie-vriendelijke omgeving, met o.a. het Hardangertun Family Park in de buurt. Visliefhebbers kunnen op de camping een boot huren om te gaan vissen.

Kampeerhutten

Kampeerhut type Vetlekvandal (16 m²) is geschikt voor max. 4 personen en is uitgerust met koud/warm stromend water, een kookplaat, kleine koelkast en een slaapgedeelte met 2 stapelbedden.

Honden zijn toegestaan in de kampeerhutten. Graag bij boeking opgeven.

Vakantiewoningen

De comfortabele vakantiewoningen bieden wij aan in 3 verschillende typen.

Type Kinso (44 m²)

Vakantiewoning geschikt voor 6 personen en beschikt over een woonkamer, volledig uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, slaapkamer met 2 stapelbedden, op de zolderetage 2 aparte bedden. Badkamer met douche en toilet. De woning heeft een buitenterras van 15 m².

Type Fjordkanten (52 m²)

Vakantiewoning geschikt voor 5 personen en beschikt over een woonkamer, volledig uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, 1 slaapkamer met 2-pers. bed, 1 slaapkamer met zgn. familiestapelbed (type breed onderbed voor 2 personen en bovenbed voor 1 persoon). Badkamer met douche en toilet en sauna. De woning heeft een buitenterras van 15 m².

Type Oksen (52 m²)

Vakantiewoning geschikt voor 6 personen en beschikt over een woonkamer, volledig uitgeruste keuken met o.a. vaatwasser, 2 slaapkamers met ieder een zgn. familiestapelbed (type breed onderbed voor 2 personen en bovenbed voor 1 persoon). Badkamer met douche en toilet en sauna. De woning heeft een buitenterras van 15 m².

Honden zijn helaas niet toegestaan in de vakantiewoningen.

Faciliteiten

  • Eindschoonmaak verplicht; zelf te doen of laten doen tegen betaling, NOK 295. Vooraf reserveren verplicht.
  • Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, NOK 100 per persoon. Vooraf reserveren verplicht.
  •  Honden uitsluitend toegestaan in de kampeerhutten.
  •  Wifi beschikbaar, gratis.