Intro
Details
Extra's
Prijzen
Vanaf prijs p.p
vanaf €
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
offerte

Beschrijving

Er zijn verschillende soorten hutten aanwezig op deze camping. Eenvoudige hutten zonder water en luxere hutten met douche en toilet.

Wat neemt u mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neemt u mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wilt u alle dagen zelf koken dan kunt u beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water. Er zijn op Lunde Camping ook vakantiewoningen met douche/toilet te huur. Onze resisspecialistes kunnen u hier verder over informeren.

Activiteiten

Vanuit Aurland start de Aurlandsvegen naar een uitzichtpunt met een adembenemend uitzicht. U kunt ook via de langste tunnel ter wereld, de Laerdaltunnel die 24,5 kilometer lang is. Flåm met de nostalgische Flåmbaan ligt maar op 8 kilometer afstand. Ideaal uitgangspunt voor dagtochtjes of wandelingen en niet te vergeten te vissen.

Lunde Camping

Prijzen

  • De prijzen van onze kampeerhutten zijn op aanvraag.
  • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door u gewenste vertrekdatum.

Eindschoonmaak

  • Eindschoonmaak verplicht; zelf te doen of laten doen tegen betaling, NOK 150. Vooraf reserveren verplicht.

Bedlinnen/Handdoeken

  • Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, NOK 70 per persoon. Vooraf reserveren verplicht.

Huisdieren

  •  Honden toegestaan, gratis. Vooraf reserveren verplicht.

Wifi

  •  Wifi beschikbaar, gratis.

Extra informatie

  •  Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27 reserveringskosten.

Offerte aanvraag voor Lunde Camping