Waarom naar Røste Hyttetun?

Røste Hyttetun

Røste Hyttetun & Camping vindt u in de gemeente Os aan Rijksweg 30, 2 km ten noorden van het centrum van Os en 10 km ten zuiden van Røros. Røste Hyttetun & Camping is een rustige familiecamping in een prettige omgeving. Oorspronkelijk was het hoofdgebouw een boerderij, gebouwd rond 1850. Vandaag de dag wonen de vijfde en zesde generatie van de familie er en runnen zij het bedrijf. De eerste kampeerhut werd gebouwd in 1973 en inmiddels worden er 10 geisoleerde hutten aangeboden waar men het gehele jaar door kan verblijven. De kampeerhutten verschillen onderling in grootte en uitrusting.

Over accommodatie

Beschrijving

Er zijn verschillende typen kampeerhutten aanwezig, deze verschillen onderling in grootte en standaard.

Wat neemt u mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neemt u mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wilt u alle dagen zelf koken dan kunt u beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water.

 

Extra informatie

Accommodatie Code

  • NTS 643

Prijzen

  • De prijzen van onze kampeerhutten zijn op aanvraag.
  • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door u gewenste vertrekdatum.

Eindschoonmaak

  • Eindschoonmaak; zelf te doen of laten doen tegen betaling, NOK 100-150. Vooraf reserveren verplicht.

Bedlinnen/Handdoeken

  • Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, NOK 120 per persoon. Vooraf reserveren verplicht.

Huisdieren

  •  Honden toegestaan. Vooraf reserveren verplicht.

Wifi

  •  Wifi beschikbaar, gratis.

Extra informatie

  • Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27 reserveringskosten.