Waarom naar Bavallstunet?

  • Vakantiewoningen 5 personen
  • Dagtocht naar Bergen of naar Flåm
  • Volop sportieve activiteiten in de omgeving

Over accommodatie

Bavallstunet

Even buiten Voss en dus zeer geschikt voor diverse uitstapjes, zoals de Flåmtrein, een tocht langs de Hardangerfjord of een bezoek aan de mooie stad Bergen. Als u het helemaal op uw gemak wilt doen neemt u de trein van Voss naar Bergen en terug. De auto kan geparkeerd worden bij het station. Vanuit Voss start ook de excursie ‘Noorwegen in een notendop’. De huizen zijn door gefortuneerde Noren gebouwd en worden in de weken dat ze er zelf niet verblijven verhuurd. Alle huizen zijn verschillend van bouw en inrichting maar bieden het summum aan luxe.

Vakantiewoning

Grote woonkamer met keuken, houtkachel, koel/vrieskast, keramische kookplaten met afzuigkap, koffiezetapparaat, radio, TV, afwasmachine, terras. Slaapkamer met een dubbelbed en 1 slaapkamer met breed onderbed en 1 bovenbed. Badkamer met wasmachine.

De indeling van de slaapkamers kan onderling iets verschillen, maar er zijn altijd 5 slaapplaatsen. Bij sommige huizen is slaapgelegenheid voor meerdere personen door matrassen van 30 cm op een vide (beperkte stahoogte). Kinderstoel te huur.

 

 

Faciliteiten

  • Honden niet toegestaan
  • Wifi beschikbaar, gratis