Intro
Details
Extra's
Prijzen
Vanaf prijs per accommodatie per nacht
vanaf €83
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
offerte

Beschrijving

Fjällripan Lodge: 6-17 personen. De Tiur-, Rådyr- Rein- en Beverhytta maximaal 6 personen (45 vierkante meter). Woonkamer met televisie, open keuken. Grote slaapkamer met 5 slaapplaatsen, mezzanine met 2 bedden. Terras met BBQ. Neem voor meer informatie over grotere lodges contact met ons op.

Lofsdalen Panorama: 8-19 personen. 10 Duplexappartementen met een grote lodge voor 19 personen. Appartement voor maximaal 8 personen (93 vierkante meter) beschikt over 3 slaapkamers. Appartement voor maximaal 10 personen (123 vierkante meter) beschikt over 4 slaapkamers. Lillehammer Lodge voor maximaal 19 personen (241 vierkante meter) beschikt over 7 slaapkamers.

Route

Oslo - Lofsdalen: 399 km.

Activiteiten

Er is een badhuis met sauna en bubbelbad, bootverhuur, fiets- en wandelmogelijkheden, vissen.

Fjällripan Lodge

Accommodatie Code

  • NTS 750

Prijzen

  • Vanaf € 83 per nacht
  • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachte? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door u gewenste vertrekdatum.

Eindschoonmaak

  •  Eindschoonmaak verplicht; zelf te doen of laten doen tegen betaling SEK1395-2995. Vooraf reserveren verplicht.

Bedlinnen/Handdoeken

  •  Bedlinnen / handdoeken zelf mee te nemen of ter plaatse te huur, SEK 195 per persoon. Vooraf reserveren verplicht,

Huisdieren

  •  Honden toegestaan.

Wifi

  •  Wifi beschikbaar.

Extra informatie

  • De vanaf prijs is de laagste prijs in de periode 01/05/2018 - 30/09/2018. Houdt u er rekening mee dat de prijs in het hoogseizoen hoger kan zijn. Het kan ook zijn dat de prijs lager wordt als u meerdere nachten verblijft. Wilt u weten wat de juiste prijs is in de door u gewenste periode, vraagt u dan een offerte bij ons aan. Voor het reserveren van losse accommodaties berekenen wij € 27 reserveringskosten.

Offerte aanvraag voor Fjällripan Lodge