Waarom naar Gålå?

  • Vakantiewoningen 4-8 personen
  • Peer Gynt gebied
  • Volop activiteiten en dagexcursies mogelijk
  • Elanden safari, kanotochten, vissen, tennissen, raften
  • Bezoek Lillehammer
  • Hunderfossen familiepark

Over accommodatie

Gålå

Gålå ligt in het Peer Gynt gebied aan de gelijknamige weg, iets ten zuiden van Vinstra. Er worden vele activiteiten aan geboden, zoals een elanden-safari, kanotochten op 4 verschillende bergmeren, vissen in het Gålåmeer, paardrijden, boerderijbezoek, er is een stoeltjeslift naar de top van de Valsfjell, er kan een tocht per mountainbike gemaakt worden, je kunt hier tennissen en raften in de Sjoa rivier. Je kunt naar het Hunderfossen familiepark of een bezoek brengen aan Lillehammer. Je krijgt korting op zwembad/sauna en het diner in Wadahl Høgfjellshotell, Gålå.

Vakantiewoningen

Alle huizen zijn comfortabel en in traditioneel Noorse stijl ingericht. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, TV en radio. Volledig ingerichte keukenhoek met 4 pits fornuis, koelkast, diepvriezer en afwasmachine. Verwarming aanwezig.

Gålå Lid

Vakantiewoningen geschikt voor max. 8 personen. Opp. 87 m2.
Aan beide zijden van de woning 2 slaapkamers, één met 2 benedenbedden en één met een stapelbed, 2 badkamers en toiletten met vloerverwarming, sauna, zeer geschikt voor 2 samenreizende families. De Lid-huizen zijn vrijstaand en hebben uitzicht op het meer en de Jotunheimen.

Gålå Grend

Vakantiewoningen geschikt voor max. 8 personen. Opp. 73 m2.
4 Slaapkamers (zoals bij type Lid), 1 badkamer en toilet met vloerverwarming, sauna, zeer geschikt voor 2 samenreizende families. De Grend-huizen zijn vrijstaand, liggen tussen de plaatselijke kruidenier en het hotel, met uitzicht op het meer en de Jotunheimen.

Gålå Hytte

Vakantiewoningen geschikt voor max. 4-6 personen. Opp. 45 m2.
1 Slaapkamer met 2 bedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Steile trap naar open zolder met 2 matrassen. Badkamer en toilet. De huizen zijn van het type 2 onder 1 kap en liggen in een bosrijke omgeving rond het hotel.

Faciliteiten

  •  Honden toegestaan, eventuele kosten dien je ter plaatse te voldoen. Vooraf reserveren  verplicht
  • Wifi beschikbaar