Waarom naar Idre Fjäll?

  • Actieve vakantie voor het hele gezin!
  • Zomer of winter, Idre Fjäll is dé plek om te zijn.
  • Sta oog in oog met een rendier
  • Beren spotten
  • Proef de Sami cultuur
  • Glij met een zipline naar beneden

Over accommodatie

Idre Fjäll

Idre Fjäll is een vakantieadres gelegen in het noorden van de Zweedse provincie Dalarna. Een plek voor jong en oud! Raften, paardrijden, mountainbiken, hiking tochten maken, vissen en op bever safari zijn slechts een greep uit de vele activiteiten die men hier gedurende de zomermaanden kan ondernemen. Het vakantiecomplex bestaat uit verschillende wijken waar een ruim aanbod is van verschillende appartementen en vakantiewoningen. Het complex beschikt ook over een groot buitenzwembad, waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Er zijn verschillende restaurants, winkels en activiteitencentrum.

Idre Ski Appartement, max. 4 personen

De studio appartementen in dit complex zijn gelegen aan de oostzijde. De appartementen hebben een oppervlakte van 25m². Het zijn kleine, maar nette appartementen. Inrichting: kleine keuken met fornuis (2 pitten), magnetron, koelkast, vriezer. Het appartement beschikt over een 2-persoonsbed en een stapelbed. Een badkamer met douche en toilet. Er is gratis Wifi beschikbaar in deze appartementen. Huisdieren zijn niet toegestaan. Er zijn ook appartementen aan de westzijde te boeken, hiervoor geldt een toeslag van SEK 300.

Cabin Type 1, max. 6 personen

3-kamer vakantiewoning van 40 m² gelegen in de wijk Skogsbyn, Gammelbyn of Fjällbyn. De woning beschikt over 1 slaapkamer met 2 aparte 1-persoonsbedden en 2 uitklapbedden en 1 slaapkamer met stapelbed (onderbed is 105 cm). Woonkamer met bank, openhaard, televisie en eethoek. Volledig uitgeruste keuken met o.a. fornuis, magnetron, koel/vries combinatie. Badkamer met douche en toilet.

Cabin Type 2, max. 6 personen

3-kamer vakantiewoning van 40 m² gelegen in de wijk Skogsbyn, Gammelbyn of Fjällbyn. De woning beschikt over 1 slaapkamer met 2 aparte 1-persoonsbedden en 2 uitklapbedden en 1 slaapkamer met 1-persoonsbed en 1 uitklapbed. Woonkamer met bank, openhaard, televisie en eethoek. Volledig uitgeruste keuken met o.a. fornuis, magnetron, koel/vries combinatie. Badkamer met douche en toilet.

Appartement Type 9C, max. 8 personen

4-kamer appartement van 70 m² gelegen in de wijk Centrumbyn. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer met 2-persoonsbed en 2 slaapkamers met ieder een stapelbed. Woonkamer met bedbank voor 2 personen, openhaard, televisie en eethoek. Volledig uitgeruste keuken met o.a. fornuis, magnetron, koel/vries combinatie. Badkamer met douche, toilet en sauna.

Faciliteiten

  • Honden zijn slechts toegestaan in een beperkt aantal accommodatie typen en op aanvraag bij boeking. Vooraf reserveren verplicht, ter plaatse betalen; SEK 230 of SEK 300, afhankelijk van verblijfsduur
  • In Idre Ski Appartement zijn honden niet toegestaan.
  • Wifi gratis beschikbaar in de algemene ruimtes, restaurant, receptie
  • Wifi ook beschikbaar in Idre Ski Appartement.