Waarom naar Malangen Resort?

  • Appartementen en cabins 4-6 personen
  • Gelegen in Malangen, Troms
  • Prachtig gelegen direct aan de fjord

Over accommodatie

Malangen Resort

Soms kom je échte parels tegen. Malangen Resort is er zo één waar alles samen komt. Van een unieke ligging direct aan de fjord, een goed bed en volop sportieve activiteiten rondom het gelijknamige fjord. Het prachtige resort ligt 64 km ten zuiden van de Arctische stad Tromsø. Een ideale plek om vanaf hier een dagexcursie te maken naar deze levendige stad met een goed aanbod van musea, winkels en restaurants. Verblijft u in Malangen Resort, dan zult u ervaren dat de natuur nog steeds de baas is in dit bijzondere landschap. Ervaar het indrukwekkende gebied boven de poolcirkel tijdens één van de vele avontuurlijke activiteiten die u hier kunt ondernemen. Tussen begin april en eind november is het bijbehorende restaurant helaas gesloten.

Appartementen met zeezicht (max. 4 personen)

Malangen Resort beschikt over 20 appartementen met zeezicht verdeeld over een twee verdiepingen tellend gebouw. De appartementen bevinden zich beneden aan de fjord op een rotsachtige kustlijn. Hier kunt u heerlijk wakker worden met het ontspannende geluid van de golven. De gezellige appartementen beschikken over twee aparte slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en de ander met een stapelbed. Ideaal voor kleinere gezinnen of koppels die wat langer hier willen verblijven. Alle appartementen beschikken over een comfortabele woonkamer met spectaculair uitzicht, goed uitgeruste kitchenette en eigen badkamer met douche en toilet. De appartementen beschikken over een balkon aan de waterkant zijde en gratis Wifi. Het appartementengebouw ligt dicht bij het hoofdgebouw. Alle appartementen zijn rookvrij en 10 appartementen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Standaard cabin (max. 6 personen)

Malangen Resort beschikt over 27 standaard cabins gelegen aan de waterkant. De standaard cabins beschikken over 3 slaapkamers waardoor ze ideaal zijn voor families of kleine groepen. Alle standaard cabins bevinden zich rechts beneden aan de waterkant. Ze zijn modern ingericht en bestaan uit 2 verdiepingen met een ruime en comfortabele woonkamer en keuken op de begane grond. De keuken is volledig uitgerust met o.a. fornuis, koffiezetapparaat, koelkast/vriezer en vaatwasser. De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.  De standaard cabins hebben allen een groot balkon. Alle standaard cabins zijn rookvrij. Om de rust en ruimte optimaal te ervaren zijn de standaard cabins niet uitgerust met een kabeltelevisie of Wifi.

Deluxe cabin (max. 6 personen)

Malangen Resort beschikt over 9 grote deluxe cabins gelegen aan de waterkant. Ideaal voor grotere families of kleine groepen op zoek naar dat beetje extra comfort. Alle deluxe cabins beschikken over 3 slaapkamers, een woonkamer, volledig uitgeruste keuken met o.a. fornuis, koffiezetapparaat, koelkast/vriezer en vaatwasser. Er zijn 2 badkamers en 2 toiletten. Eén van de badkamers heeft een spectaculair uitzicht op de fjord. Enkele deluxe cabins kunnen ook over een sauna beschikken. Om de rust en ruimte optimaal te ervaren zijn de deluxe cabins niet uitgerust met een kabeltelevisie of Wifi.

 

Faciliteiten

  • Honden toegestaan, bij reservering opgeven
  • Wifi alleen beschikbaar in de appartementen, niet in de cabins.