Waarom naar Myrkdalen Appartementen?

  • Appartementen max. 5-8 personen
  • Wandelen, raften, E-bike, riverboarden
  • Dagtocht naar Aurlandsfjord

Over accommodatie

Myrkdalen Appartementen

Deze appartementen liggen in Myrkdalen, het berggebied rond Voss omringd door een indrukwekkende natuur met imposante hoge bergen en steile fjorden. Een perfecte plek om een aantal dagen door te brengen. In de winter is Myrkdalen een modern wintersportresort, maar in de zomer is er ook volop te beleven! Zo zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, kajakken, raften, riverboarden, vissen en een tochtje per E-bike! Het dorpje bestaat uit een hotel en de omliggende Myrkdalen appartementen. In het vakantiedorp bevinden zich 3 restaurants en een sportwinkel. Een supermarkt is gelegen op 15 minuten rijden. Vanaf de Hanzestad Bergen in West-Noorwegen is het slechts 2 uur rijden naar dit vakantiedorp. 

3-kamer appartement max. 5 personen

3-kamer appartement (ca. 50 m²) geschikt voor max. 5 personen. Woonkamer met zitkamer, eethoek en volledig ingerichte keuken. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met een stapelbed (type, bovenbed en breed onderbed). Badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met tuinmeubilair.

4-kamer appartement max. 8 personen

4-kamer appartement (ca. 70 m²) geschikt voor max. 8 personen. Woonkamer met zitkamer, eethoek en volledig ingerichte keuken. Eén slaapkamer met een 2-persoonsbed en twee slaapkamers met een stapelbed (type, bovenbed en breed onderbed). Badkamer met douche en toilet. Balkon of terras met tuinmeubilair.

Extra informatie

  • Eindschoonmaak verplicht NOK 775 = € 78,00
  • Bedlinnen verplicht NOK 170 = € 17,00 per persoon
  • Honden toegestaan op aanvraag
  • WIFI beschikbaar