Waarom naar Rondane River Lodge?

  • Vakantiewoningen 2-6 personen
  • Sprookjesachtige omgeving
  • Volop sportieve activiteiten in de omgeving

Over accommodatie

Rondane River Lodge

In een sprookjesachtige omgeving vonden we dit pareltje! De accommodatie heeft haar naam te danken aan de vele rivieren en meren die de lodge omringen. Eén van hen, de kristalheldere Vulua, stroomt eigenlijk dwars door onze achtertuin!

Nationale parken als buren

Rondane River Lodge is gelegen in het prachtige Sollia op een hoogte van 780 meter boven zeeniveau. De nationale parken Rondane en Dovrefjell zijn op een steenworp afstand gelegen.  Rondane River Lodge kun je het best bestempelen als een charmant, klein hotel met 10 kamers en 10 traditionele vakantiewoningen. Of kunnen we misschien beter zeggen Noorse blokhutten? Sfeervol zijn ze in ieder geval met de gras bedekte daken en traditionele Noorse inrichting. De accommodatie wordt gerund door een Belgisch echtpaar dat u graag helpt bij het plannen van de vele activiteiten die mogelijk zijn in deze regio. Denk aan wandelen, kanoën, fietsen en vissen. Ook leuk voor kinderen (en u zelf) het maken van een eland of muskusos safari! 

Charmante woningen in Noorse stijl

De 10 traditioneel gebouwde woningen zijn verspreid over het terrein. Ze zijn ruim, volledig uitgerust en beschikken allemaal over een openhaard. De woningen verschillen onderling in grootte (35-50 m²). Zo zijn er 5 woningen geschikt voor 2-3 personen, 3 woningen voor max. 5 personen, 1 woning voor max. 6 personen en tenslotte woning Stabbur voor max. 4 personen. Deze laatste heeft als enige twee verdiepingen. In het hoofdgebouw is een klein restaurant waar eventueel ontbijt en diner genuttigd kan worden. U bent altijd welkom voor een drankje in de loungehoek of op het terras. Of wat dacht u van het maken van een kampvuurtje voor het roosteren van verse Noorse worstjes?

Faciliteiten

  • Eindschoonmaak is niet verplicht
  • Bedlinnen is niet verplicht
  • Huisdieren zijn toegestaan (evt. kosten ter plaatse te voldoen)
  • Wifi beschikbaar