Waarom naar Stardal?

  • Vakantiewoning 4-6 personen
  • Vele wandelmogelijkheden in bos en berggebied
  • Raften, paardrijden, forelvissen
  • 10 km van Jølstermeer en uitzicht gletsjerarm

Over accommodatie

Stardal

In Jølster, 10 km van het Jølstermeer, met dramatische natuur, steile berghellingen, gletsjers, bruisende rivieren, vredige boerderijen, bossen, vogels en dieren. De Stardal-aanleg bestaat uit 10 bungalows op een zodanige manier gebouwd dat ze deel uitmaken van de natuur. Alle hebben uitzicht op een gletsjer-arm. Uitstekende wandelmogelijkheden in bos en berggebied, gletsjertochten met georganiseerde voettochten, raften (16 jaar en ouder), paardensport en forelvissen. Stardal is een doodlopend dal dat eindigt onder de Jostedalgletsjer.

Beschrijving

Oppervlakte 52 m² met een gedeeltelijk overdekt terras. Het gehele huis heeft verwarmde vloeren, een huiskamer met open haard, kleuren TV, bankstel en eethoek. De keuken is ingericht met fornuis, koelkast/vriesdeel, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer d/t met wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers, beide met 2 persoons bed. In de woonkamer is een mogelijkheid voor 2 extra slaapplaatsen. Er zijn huisjes met 2 slaapkamers met in elk 2 beneden bedden en tevens zijn er huisjes met 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een stapelbed. Graag bij boeking opgeven wat gewenst is.

Het huren van een bedlinnenpakket inclusief handdoeken is verplicht. De kosten hiervan, ca. NOK 110 per persoon, dient u van te voren te betalen.

 

Faciliteiten

  • Honden toegestaan, gratis
  • Wifi beschikbaar, gratis