Waarom naar Storstova?

  • Vakantiewoning voor 15 personen
  • Dagtocht naar Bergen
  • Ruime moderne woning in de omgeving van Voss

Over accommodatie

Storstova

Storstova is een ruime vakantiewoning in de gemeente Eksingedalen. Het dorpje ligt het noordwesten van het grotere sportieve dorp Voss. Hier kun je kiezen uit een breed scala aan sportieve activiteiten zoals raften, mountainbiken en hiking. De natuur is schitterend in deze regio en het dal waar deze woning gelegen is, is wellicht één van de mooiste van Noorwegen! Een woning voor liefhebbers van ruimte of voor meerdere gezinnen.

Vakantiewoning

Schitterend modern ingericht huis, met mogelijkheid voor 1 gezin tot 6 personen of gecombineerd met 2 of zelfs 3 gezinnen tot 15 personen.

Woonkamer beneden en TV kamer boven, eetkamer met plaats voor 15 personen, moderne keuken, afwasmachine en van alle gemakken voorzien, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met een stapelbed, slaapkamer met tweepersoonsbed beneden en een 1 persoonsbed boven, 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden. Wasmachine, twee luxe badkamers, met badkamermeubel, douche en toilet. De mogelijkheden vanaf deze locatie zijn vele: Bergen, Voss, de fjorden, Hardanger Hoogvlakte. Het Eksingedal is een van de mooiste dalen van Noorwegen.

Faciliteiten

  • Honden toegestaan. Gratis
  • Wifi beschikbaar