Waarom naar Svinøya Rorbuer?

  • Vakantiewoningen 2-6 personen
  • Gelegen in Svolvær, Lofoten
  • Comfortabele rorbuer met traditioneel restaurant

Over accommodatie

Svinøya Rorbuer

Svinøya is het oudste gedeelte van Svolvær waar vanaf 1828 handel is gedreven. De eerste winkel hier was ‘natuurlijk’ een viswinkel. Later kwamen daar allerlei bedrijfjes bij en naarmate de plaats zich ontwikkelde, kwam er behoefte aan overnachting en werden er rorbuer gebouwd. Tegenwoordig kunnen de rorbuer met een gerust hart comfortabel genoemd worden. Svinøya Rorbuer is een heerlijke plek om de unieke Lofoten eilanden te verkennen. U kunt de vissersdorpjes op de Lofoten bezoeken, kajakken, paardrijden en wandelen. Naast de rorbuer is er een sfeervol restaurant met Noorse specialiteiten en receptie uit 1828.

Rorbu Type S

Volledig ingerichte rorbu voor max. 2 personen met sfeervolle woonkamer, keukentje met elektrische kookplaten en koelkast, 1 slaapkamer, 1 badkamer met douche en toilet.

Rorbu Type M

Volledig ingerichte rorbu voor max. 4 personen met sfeervolle woonkamer, keukentje met elektrische kookplaten en koelkast, 2 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet.

Rorbu Type M+

Volledig ingerichte rorbu voor max. 4 personen met sfeervolle woonkamer, keukentje met elektrische kookplaten en koelkast, 2 slaapkamers met in iedere kamer een badkamer met douche en toilet.

Rorbu Type L

Volledig ingerichte rorbu voor max. 6 personen met sfeervolle woonkamer, keukentje met elektrische kookplaten en koelkast, 3 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet. Eén van de drie slaapkamers heeft een stapelbed. De andere twee slaapkamers hebben twee losse 1-persoonsbedden.

Rorbu Type L+

Volledig ingerichte rorbu voor max. 6 personen met sfeervolle woonkamer, keukentje met elektrische kookplaten en koelkast, 3 slaapkamers met in iedere kamer een badkamer met douche en toilet. De woonkamer ligt op de bovenverdieping.

Naast de diverse rorbuer zijn er ook appartementen en rorbu-suites te huur in Svinøya. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden en kosten.

 

Faciliteiten

  • Honden toegestaan
  • Wifi beschikbaar