Norske wordt binnenkort… Nordic!

Met trots kondigen wij aan dat Norske binnenkort volledig geïntegreerd zal worden in Nordic, een toonaangevend Nederlands reisbedrijf met een sterke focus op Scandinavië. Binnenkort zullen al onze producten en diensten beschikbaar zijn via de Nordic website. Deze stap stelt ons in staat om u een nog uitgebreider en verbeterd aanbod te bieden, terwijl we onze persoonlijke en specialistische service behouden. Deze overname is een natuurlijke stap voor ons, aangezien beide bedrijven dezelfde passie en expertise delen voor reizen naar Scandinavië.

Wat betekent dit voor u?

1. Andere website Binnenkort vindt u de reizen van Norske op de website van Nordic. Als u via een zoekmachine of direct naar een Norske-pagina gaat, wordt u automatisch doorgestuurd naar de Nordic-website. U kunt dus nog steeds alle informatie en diensten vinden, maar op een nieuwe locatie.

2. Uitgebreider aanbod Naast het vertrouwde aanbod van Norske krijgt u toegang tot het uitgebreide aanbod van Nordic, wat uw mogelijkheden voor onvergetelijke reizen verder vergroot.

3. Persoonlijke aanpak Ons toegewijde team van Norske blijft uw aanspreekpunt voor Hurtigruten reizen en voegt zich bij de Nordic specialisten. Persoonlijk contact blijft een kernwaarde, dus u kunt rekenen op dezelfde hoogwaardige service en expertise.

4. Reeds geboekte reizen Heeft u een reis geboekt met Norske? Geen zorgen, uw boeking blijft gewoon geldig en wordt uitgevoerd zoals gepland. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Visie van Nordic

Met deze integratie bundelen Nordic en Norske hun krachten om hun positie als Scandinaviëspecialist te versterken. Beide bedrijven hebben een lange samenwerking met Hurtigruten, bekend van de postroute langs de Noorse kust en de poolgebieden. Maarten Raes, CEO en oprichter van Nordic, zegt: “Noorwegen was waar het voor Nordic allemaal begon. Van 1980 tot 2012 was het onze enige bestemming en nog steeds zit Noorwegen diep verweven in het DNA van Nordic. De overname van Norske, de Noorwegenspecialist van Nederland, past dan ook perfect binnen de visie van ons merk.”

Afscheid Dick en Annemarie

Dick en Annemarie van Kooi nemen na een korte overdrachtsperiode afscheid van Norske. Dick van Kooi: “Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise met vooral de Scandinavische landen bent u bij Nordic in zeer goede en betrouwbare handen!”

Vragen en contact

Heeft u vragen over deze ontwikkelingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice: Telefoon: 023-528 98 56 E-mail: ln.ek1721479309sron@1721479309ofni1721479309

Wij willen al onze klanten bedanken voor hun voortdurende steun en kijken ernaar uit om u onder de vlag van Nordic te blijven bedienen met de mooiste reizen. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van de overgang en ons laatste nieuws? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via deze link.