Zweden

Autotour Dalarna

Intro
Details
Extra's
Prijzen
Reisduur
10 dagen
Vanaf prijs p.p
vanaf €408
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
Offerte

Bij Autotour Dalarna bezoekt u de onderstaande accommodaties

Reisbeschrijving

Autotour met vertrek op vrijdag

1e dag: Kiel–Oslo

Rond het middaguur kunt u in de Noord-Duitse havenplaats Kiel inschepen aan boord van een comfortabel schip van Color Line. Vertrek om 14.00 uur. Tijdens de 20 uur durende oversteek naar Noorwegen, hoeft u zich geen moment te vervelen. Aan boord zijn er diverse restaurants en winkels en ook op het buitendek is het vaak heerlijk vertoeven.

2e dag: Oslo-Idre, 355 km

Aankomst in Oslo om 10.00 uur. Via de E6 rijdt u richting het noorden en passeert u het grote Mjøsameer en de schaatsstad Hamar. Via weg 25 naar Elverum. Een stop in Elverum is een echte aanrader! Elverum is de hoofdstad van de Noorse bosbouw in houtindustrie en buiten het centrum liggen twee interessante musea. Het Glomsdalmuseet, het op twee na grootste openluchtmuseum van Noorwegen. Nu richting het noorden naar Drevsjø. Hier passeert u de grens naar Zweden.  Vanaf hier is het nog 60 km over weg 70 naar Idre Fjäll, waar u de komende 7 nachten zult verblijven.

3e - 8e dag: Verblijf in Idre

Idre Fjäll is een Zweeds vakantiedorp dat zowel in de winter als in de zomer een altijd bruisende vakantie vibe uitstraalt. U vindt er goede voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, maar vooral ook veel activiteiten in de directe omgeving. Het zal wellicht moeilijk kiezen zijn wat u de eerste dag in Idre Fjäll wilt doen! Zodra u naar buiten stapt bent u hier omgeven door natuur. Van bergen tot beekjes en van meren tot bossen. Voor alle leeftijden is er wel iets te ondernemen. Een hiking tocht met het hele gezin, mountain biken of zelfs mee op een avontuurlijke beren safari! De kans dat u rendieren tegen zult komen is vrij groot. Vooral 's avonds wanneer de schemering valt kunt u de koning van het woud proberen te spotten. Dalarna is tevens de meest zuidelijke plek waar de Sami, de oorspronkelijke bevolking van Noord-Zweden, wonen. Op het park zelf is een activiteitencentrum waar men (tegen betaling) gebruik kunt maken van een binnenzwembad, sauna, solarium en fitnessruimte. Er is ook een groot buitenzwembad, verschillende restaurants en winkels.

9e dag: Idre-Oslo, 355 km

Het Zweedse vakantieavontuur is bijna ten einde gekomen. Vandaag gaat de reis in zuidelijke richting weer naar de Noorse grens en rijdt u via Elverum en Jessheim terug naar Oslo. Om 14.00 uur vertrek per Color Line. Het is een mooie afsluiting van deze autotour om vanaf het zonnedek een laatste blik te werpen op de Oslofjord en de stad Oslo.

10e dag: Aankomst in Kiel

Aankomst in Kiel om 10.00 uur. Ontscheping en terugreis naar huis.

Excursies

Er zijn op dit moment geen excursies beschikbaar voor deze reis.

Autotour Dalarna

Prijzen

 • Prijs vanaf € 408 per persoon (bij 4 personen)
  of vanaf € 771 per persoon (bij 2 personen)
 • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een reisvoorstel op maat aan voor de door u gewenste vertrekdatum.

Vertrek

 • Periode: 01/05/2018 t/m 30/09/2018
 • Vertrekdag: vrijdag

Inbegrepen

 • De bootovertochten Kiel-Oslo en Oslo-Kiel met Color Line inclusief autovervoer en binnenhut. (afmetingen auto: lengte < 5 meter en hoogte < 2 meter)
 • 7 overnachtingen in Idre Fjäll, accommodatie type Cabin 1 of 2 voor max. 6 personen o.b.v. logies.

Niet inbegrepen

 • Optionele excursies
 • Verzekeringen
 • Reserveringskosten € 27 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Extra informatie

 • De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september
 • Vermelde prijzen in euro per persoon
 • Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.