Antarctica

Avontuur zuidelijk halfrond 2022

Intro
Details
Extra's
Prijzen
Reisduur
19 dagen
bij min. bezetting van 2 personen
vanaf €8.490 p.p
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
Offerte

Reisbeschrijving

Dag 1: Welkom in Zuid-Amerika!

Dit avontuur begint met een overnachting in Buenos Aires, de bruisende hoofdstad van Argentinië. Breng de avond op uw gemak door en ontdek het 'Parijs van Zuid-Amerika' op een warme lente- of zomerdag. Of verleng uw verblijf met een optioneel voorprogramma en verken wild Patagonië.

Dag 2: Ushuaia

's Ochtends vroeg wordt u bij het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Ushuaia, waar MS Fridtjof Nansen op u wacht. Eenmaal aan boord, beginnen we onze reis met een welkomstdiner.

Dag 3-4: Wild life en lezingen

Terwijl we de beroemde Drake Passage oversteken bereiden we ons voor op het Antarctica avontuur. Tijdens de reis zuidwaarts begint het expeditieteam het lezingenprogramma, waarin u informatie krijgt over de boeiende geschiedenis van Antarctica en milieukunde. Leer hoe u een ambassadeur van Antarctica kunt worden in onze verplichte IAATO-briefing en neem deel aan het wetenschapsprogramma om meer over de wilde dieren en ecosystemen van Antarctica te leren. Dit is een geweldig moment om te genieten van alle voorzieningen van ons geavanceerde hybride aangedreven expeditieschip.

Dag 5-9: Antarctica....een andere wereld!

Antarctica, een afgelegen continent waar maar geen einde lijkt te komen aan die uitgestrekte vlaktes en waar maar liefst 90% van al het ijs ter wereld ligt. In de zomer is het een broedplaats en voedingsbron voor veel diersoorten, die aangetrokken worden door de overvloed aan krill. Elke reis naar dit continent is een expeditie op zich. Zelfs met de meest geavanceerde technologie moeten we voorzichtig zijn bij het uitzetten van onze koers en profiteren van ideale omstandigheden wanneer ze zich voordoen. Ook zullen we proberen om een aantal landingen te maken op verschillende plekken op de South Shetlands en het Antarctisch schiereiland.

Dag 10-11: Op zee

Het expeditieteam zal het lezingenprogramma voortzetten over de geschiedenis en de grote ontdekkingsreizigers, biologie, wilde fauna, oceanografie en klimaatverandering. Met behulp van de ultramoderne microscopen in het wetenschapscentrum van het schip kunt u monsters analyseren die tijdens de expeditie cruise zijn genomen om een ​​ander soort 'fauna' op microscopisch niveau te zien. Breng wat tijd door op het dek en kijk uit naar wilde dieren terwijl we naar het noorden varen richting de Falklandeilanden. We worden meestal gevolgd door verschillende soorten zeevogels, zoals albatrossen.

Dag 12-14: Pubs, pinguïns en perfecte wildernis

Geniet na de wildernis van Antarctica van het contrast dat Stanley biedt, met rode telefooncellen, rode bussen en oude pubs. De hoofdstad is zeer geschikt om te voet door de straten te dwalen, of u kunt deelnemen aan een excursie om de wildernis en de natuur in de omgeving te verkennen. We zullen hier de hele dag aangemeerd liggen. De Falklandeilanden wemelen van wonderen der natuur, met fantastisch helderblauwe luchten, een strakke horizon en prachtige witte zandstranden. Als we de meest westelijke buitenposten op de Falklandeilanden bereiken, ziet u afgelegen boerderijen die al generaties lang in familiebezit zijn. Pinguïns waggelen hier langs de stranden, komen vaak in de buurt om nieuwsgierig te kijken en zelfs te poseren voor foto's! Het plan is om aan wal te gaan om het gebied tijdens een wandelingen te verkennen en om enkele van de vele vogelsoorten die hier leven te spotten.

Dag 15: Geniet van activiteiten aan boord

Dagen op zee zijn vol activiteiten. Ons expeditieteam leidt boeiende gesprekken en lezingen in het wetenschapscentrum en MS Fridtjof Nansen biedt wellness faciliteiten, evenals een zwembad en jacuzzi’s.

Dag 16: Hoogtepunten van het werelderfgoed

Het Valdes schiereiland is een prachtig natuurgebied, en daarom een UNESCO Werelderfgoed. Dit schiereiland, gelegen aan de Patagonische kust van Argentinië, herbergt spectaculaire natuurlijke habitats. Geniet van onze grote verscheidenheid aan optionele excursies die beginnen in Puerto Madryn, die u dichterbij de natuur brengen en u de Gaucho-levensstijl van Patagonië laten ervaren.

Dag 17-18: Wildlife en lezingen

Na avontuurlijke dagen in Patagonië, Antarctica en de Falklandeilanden, worden de laatste dagen van de reis doorgebracht varend naar het noorden, terwijl de temperaturen stijgen. Ontspan met uw collega-onderzoekers op het buitendek, in restaurants en lounges, en geniet van het afscheidsdiner op de laatste avond.

Dag 19: De geboorteplek van de Tango

Helaas moet aan elke expeditie een einde komen. Deze expeditie eindigt in Buenos Aires. Verken deze bruisende stad op uw gemak voordat u naar huis terugkeert. Voor meer avontuur kunt u uw verblijf verlengen in de hoofdstad van Argentinië of genieten van een optioneel naprogramma naar de beroemde Iguazu-watervallen. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

N.B.

Deze reisbeschrijving beschrijft de geplande reisroute. De uiteindelijke reisroute is afhankelijk van de lokale weersomstandigheden en ijscondities.

Avontuurlijke verlengopties en excursiemogelijkheden

Geef uw reis een extra dimensie door één van de avontuurlijke verlengopties toe te voegen aan uw expeditie cruise. Haal het beste uit uw reis door een hotelverblijf of excursies toe te voegen voorafgaand, tijdens of na afloop van uw expeditie cruise Antarctica. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Hurtigruten Premium Comfort

Voor alle Hurtigruten Expeditie Cruises geldt dat u aan boord verblijft op basis van het Premium Comfort. Het Premium Comfort houdt het volgende in:

 

 • Drankjes inbegrepen tijdens de maaltijden (scheepsbier, huiswijn, frisdrank en mineraalwater in alle restaurants)
 • Koffie en thee zijn de hele dag door inbegrepen
 • Kleine snack voor vroege vogels ​​en middagtraktatie aangeboden als aanvulling op ontbijt, lunch en diner
 • Gratis Wi-Fi aan boord. Houd er rekening mee dat in afgelegen gebieden de verbinding beperkt kan zijn. Streaming wordt niet ondersteund.
 • Er worden geen fooien meer verwacht.

Antarctica en Falklandeilanden

Avontuur op het zuidelijk halfrond

Offerte

 • Spreekt deze reis u aan? Vraag dan via het offerte formulier een reisvoorstel aan.

Vertrek

 • 18/03/2022, tourcode FNANT2208

Inbegrepen

 • Hurtigruten expeditie zeereis in de geboekte hutcategorie inclusief volpension en Premium Comfort aan boord
 • Koffie en thee gedurende de gehele reis
 • Hotelovernachting (1x) in Buenos Aires inclusief ontbijt, voorafgaand aan inscheping
 • Transfer hotel naar de luchthaven in Buenos Aires
 • Economy vlucht Buenos Aires - Ushuaia inclusief luchthavenbelasting
 • Transfer luchthaven Ushuaia-schip inclusief rondleiding in Ushuaia
 • Een uitgebreid programma met inbegrepen activiteiten op alle Hurtigruten expeditie zeereizen die zo zijn ontworpen dat u wordt ondergedompeld in de bestemmingen die u bezoekt, inclusief tochten per poolcirkelboot en aan wal gaan onder begeleiding van het ervaren expeditieteam
 • Gratis herbruikbare waterfles voor gebruik bij diverse water tappunten aan boord
 • Wind - en regenafstotend jack
 • Lezingen aan boord van het expeditieteam.

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Transfers in aansluiting op internationale vluchten
 • Optionele kleinschalige excursies en activiteiten
 • Verzekeringen
 • Reserveringskosten € 27 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Extra informatie

 • Vermelde prijzen in euro per persoon
 • Zie tabblad 'Extra's' over wat het Hurtigruten Premium Comfort inhoudt
 • Norske maakt graag een offerte-op-maat voor een aansluitend vliegarrangement
 • Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem, dat is afgestemd op de mate van bezetting aan boord. De prijzen kunnen eventueel tot aan de vertrekdatum veranderen, uiteraard geldt de prijs van definitieve boeking
 • Wijzigingen van het reisschema en het programma zijn uitdrukkelijk voorbehouden
 • I.v.m. ontscheping per poolcirkelboot zijn rolstoelen niet mogelijk
 • Rubberen laarzen zijn aan boord te leen
 • Het vooraf invullen van een medische verklaring is verplicht voor deze reis
 • Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.