Noorwegen

Huttentocht Setesdal

Intro
Details
Extra's
Prijzen
Reisduur
12 dagen
bij min. bezetting van 4 personen
vanaf €274 p.p
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
Offerte

Bij Huttentocht Setesdal bezoekt u de onderstaande accommodaties

Reisbeschrijving

Dag 1: Hirtshals-Langesund-Oslo, 177 km

Vertrek uit Hirtshals naar Langesund en na aankomst gaat u richting Larvik. Maak een stop in Kragerø, een charmant stadje met houten huizen en een hele mooie haven. De komende 2 nachten verblijft u in Oslo. De hoofdstad Oslo biedt u vele interessante bezienswaardigheden zoals talrijke musea, het Vigeland Park en natuurlijk de sfeervolle winkelstraat Karl Johann.

Dag 3: Oslo-Hovet, 230 km

Via Hønefoss rijdt u over weg 7 via Gol en Ål naar Hovet voor een verblijf van 3 nachten. U hebt 2 dagen ter vrije besteding. Bezoek het gezellige dorpje Geilo of rij naar Flåm voor een ritje op de adembenemende Flåm spoorbaan. Een boottochtje over de Nærøyfjord (UNESCO werelderfgoedlijst) maakt dit een onvergetelijke dag!

Dag 6: Hovet-Haukeland, 248 km

De reis gaat verder over de Hardangervidda. Boven op deze hoogvlakte zijn redelijk veel stuwmeren en aan het eind van de hoogvlakte komt u bij de waterval Vøringfossen. De route gaat naar en langs de fantastische Hardangerfjord, met weidse en adembenemende uitzichten. U rijdt over de Hardangerbrug en weg 7/13 naar de eindbestemming Haukeland waar u 3 nachten verblijft. Tijdens het verblijf in de omgeving van Bergen is het volop genieten van het bijzondere Noorse kustleven. Een stadsbezoek aan de Hanzestad Bergen maakt uw verblijf hier compleet!

Dag 9: Haukeland-Tjørhom, 284 km

Vandaag is een prachtige reisdag langs de Noorse fjordenkust. De kustroute door de archipel tussen Stavanger en Bergen is zeer mooi! De route gaat zuidwaarts en u passeert vele fjorden, bruggen, tunnels en eilanden. Met de ferry Halhjem– Sandvikvåg bereikt u het grote eiland Stord. Met een tweede ferry vaart u over van Årsvågen naar Mortavika. Vanaf Stavanger volgt u weg 45 naar Tjøhom voor een verblijf van 3 nachten. De regio Stavanger staat bekend om vele mooie attracties, waaronder de Lysefjord, het strand van Sola en uiteraard de wereldberoemde rotsformatie Preikestølen.

Dag 12: Tjørhom-Kristiansand-Hirtshals, 200 km

Tijdens deze laatste reisdag in Noorwegen bereikt u via weg 42 en 43 het zuidelijkste plaatsje Mandal en vervolgt u de route naar Kristiansand.  Vertrek vanuit Kristiansand naar het Deense Hirtshals. Wij kunnen u tevens van dienst zijn met een overnachtingsadres in Denemarken op zowel heen- als terugreis. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle overnachtingen

Dag 1-2: Bogstad Camping, Oslo
Dag 3-5: Birkelund Camping, Hovet
Dag 6-8: Lone Camping, Haukeland
Dag 9-11: Sageneset, Tjørhom

Wat neemt u mee?

Voor een verblijf in een kampeerhut neemt u mee; de normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De meeste hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrisch kooktoestel met 1-2 kookplaten, elektrische verwarming en eventueel een kleine koelkast. Wilt u alle dagen zelf koken dan kunt u beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw aanwezig met stromend water, douches en toiletten. Vrijwel overal zijn muntmeters voor het verkrijgen van warm water.

Excursies

Bij deze reis kunnen wij de volgende excursies van harte aanbevelen. Deze excursies kunnen vooraf geboekt worden in combinatie met uw geboekte reis bij Norske Noorwegen Reizen.

 

Huttentocht Setesdal

Prijzen

 • Vanaf € 274 per persoon (o.b.v. minimale bezetting 4 personen)
 • Vanaf € 477 per persoon (o.b.v. minimale bezetting 2 personen)
 • Heeft u al een exacte vertrekdatum in gedachten? Vraag dan via de offerte button een offerte aan voor de gewenste vertrekdatum

Vertrek

 • Periode: 01/05/2020 t/m 30/09/2020
 • Vertrekdag: dagelijks.

Inbegrepen

 • De bootovertocht Hirtshals - Langesund met Fjord Line o.b.v. 2 of 4 personen inclusief autovervoer (afmetingen auto: lengte < 5 m en hoogte < 1.95 m)
 • 11 overnachtingen in genoemde kampeerhutten
 • Verplichte eindschoonmaak bij Bogstad Camping
 • De bootovertocht Kristiansand-Hirtshals met Fjord Line o.b.v. 2 of 4 personen inclusief autovervoer (afmetingen auto: lengte < 5 m en hoogte < 1.95 m)

Niet inbegrepen

 • Eventuele binnenlandse ferry's
 • Optionele excursies
 • Verzekeringen
 • Reserveringskosten € 27 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Toeslagen

 • Eventuele toeslagen zoals; bedlinnen, eindschoonmaak en hond dient u vooraf te reserveren en ter plaatse te voldoen.

Extra informatie

 • De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september
 • Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2- of 4-persoonsaccommodaties
 • Vermelde prijzen in euro per persoon
 • Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.