Canada/Amerika

Oostkust VS Stadsleven naar charmante dorpen – noordwaarts

Intro
Details
Extra's
Prijzen
Reisduur
9 dagen
bij min. bezetting van 2 personen
vanaf €2.190 p.p
Vul uw gegevens in, wij sturen
u dan een offerte toe.
Offerte

Reisbeschrijving

Dag 1: Latino-ritme en Art-Deco

Onze reis begint in Miami, een cocktail van culturen van South Beach tot Little Havana. De architectuur maakt hier ook deel uit van de grootste verzameling Art-Deco-gebouwen ter wereld. Wanneer u voorafgaand aan deze expeditie cruise een overnachting boekt in Miami kunt u deze bruisende stad optimaal ervaren en genieten van tropische tuinen, kunstgalerieën bezoeken en proeven van de uitzonderlijke keuken. Inscheping aan boord van MS Fram.

Dag 2: Lezingen en fotografiecursussen

Het expeditieteam zal hun lezingenprogramma geven, met een reeks onderwerpen die verband houden met de gebieden waar we naartoe varen. De fotograaf aan boord zal ook kleine workshops geven waarin u de basis van expeditiefotografie kunt leren. Of u kunt de tijd gebruiken om te ontspannen en een praatje te maken met uw mede-ontdekkingsreizigers.

Dag 3: Het romantische zuiden

Charleston wordt beschouwd als één van Amerika's grootste historische schatten. Met kasseien straten, een elegante Franse wijk, de prachtige Battery-boulevard en Waterfront Park is de stad ideaal om te voet te ontdekken of met een paardenkoets te ontdekken. Verken op uw gemak de historische bezienswaardigheden van de stad of neem deel aan een van onze optionele excursies.

Dag 4: Op zee

Een dag op zee betekent dat u kunt deelnemen aan de lezingen van het expeditieteam of tijd kunt doorbrengen met medereizigers aan dek of in de panoramalounge. Geniet van een verfrissende training in onze goed uitgeruste fitnessruimte met een panoramisch uitzicht op de oceaan of laat uw spieren ontspannen in één van de buitenbubbelbaden.

Dag 5-6: The Big Apple

We varen Manhattan binnen en passeren het prachtige Vrijheidsbeeld. MS Fram zal 's nachts aanmeren in New York zodat u nader kennis kan maken met deze inspirerende stad. Bewonder de skyline van deze iconische metropool, slenter door een weelderig Central Park in volle lentebloei, bekijk één van de vele Broadway-shows, staar naar de stadslichten vanaf het Empire State Building of bezoek het beroemde Times Square. New York heeft zoveel te bieden dat het onmogelijk is om alles in slechts twee dagen in te zien, maar het is zeker leuk om te proberen. Verken de stad op eigen houtje of tijdens een van onze optionele excursies.

Dag 7: Op het schiereiland Cape Cod

Bezoekers worden aangetrokken door deze kleurrijke stad vanwege zijn prachtige stranden, restaurants en charmante winkels. Kunstenaars kwamen een eeuw geleden naar Provincetown en het is één van de oudste doorlopende kunstkolonies van het land. Het nabijgelegen Stellwagen Bank National Marine Sanctuary trekt 17 soorten walvissen aan, waaronder bultruggen en de zeldzame Noord-Atlantische walvissen.

Dag 8: Yarmouth

Welkom in deze historische stad op het kruispunt van traditionele Anglo-Schotse en Acadiaanse Franse culturen. Yarmouth, gelegen op 's werelds grootste visgronden voor kreeften, heeft de grootste vissersvloot in Atlantisch Canada. Bekijk de grote zeekapiteinshuizen die in 1850 zijn gebouwd of geniet van het schilderachtige uitzicht en de wandelpaden bij het Cape Forchu Lightstation.

Dag 9: Levendige hoofdstad van Nova Scota

Uw expeditie cruise eindigt in Halifax. Er zijn monumentale gebouwen van rode bakstenen, parken, de historische Citadel Hill National Historic Site, topmusea, de originele brouwerij uit 1820 van Alexander Keith en een boulevard van 4 km aan de kust. We raden u zeker aan om hier een extra dag of twee door te brengen door middel van een naprogramma. Onze reisspecialisten informeren u graag over de verlengmogelijkheden.

N.B.

Deze reisbeschrijving beschrijft de geplande reisroute. De uiteindelijke reisroute is afhankelijk van de lokale weersomstandigheden.

Avontuurlijke verlengopties en excursiemogelijkheden

Geef uw reis een extra dimensie door één van de avontuurlijke verlengopties toe te voegen aan uw expeditie cruise. Haal het beste uit uw reis door een hotelverblijf of excursies toe te voegen voorafgaand, tijdens of na afloop van uw expeditie cruise Antarctica. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden.

Hurtigruten Premium Comfort

Voor alle Hurtigruten Expeditie Cruises geldt dat u aan boord verblijft op basis van het Premium Comfort. Het Premium Comfort houdt het volgende in:

 

 • Drankjes inbegrepen tijdens de maaltijden (scheepsbier, huiswijn, frisdrank en mineraalwater in alle restaurants)
 • Koffie en thee zijn de hele dag door inbegrepen
 • Kleine snack voor vroege vogels ​​en middagtraktatie aangeboden als aanvulling op ontbijt, lunch en diner
 • Gratis Wi-Fi aan boord. Houd er rekening mee dat in afgelegen gebieden de verbinding beperkt kan zijn. Streaming wordt niet ondersteund.
 • Er worden geen fooien meer verwacht.

Oostkust VS & Atlantisch Canada

Van stadsleven naar charmante dorpen - noordwaartse route

Offerte

 • Spreekt deze reis u aan? Vraag dan via het offerte formulier een reisvoorstel aan.

Vertrek

 • 01/05/2021, tourcode FRNAM2108

Inbegrepen

 • Hurtigruten expeditie zeereis in de geboekte hutcategorie inclusief volpension en Premium Comfort aan boord
 • Koffie en thee gedurende de gehele reis
 • Een uitgebreid programma met inbegrepen activiteiten op alle Hurtigruten expeditie zeereizen die zo zijn ontworpen dat u wordt ondergedompeld in de bestemmingen die u bezoekt, inclusief tochten per poolcirkelboot en aan wal gaan onder begeleiding van het ervaren expeditieteam
 • Gratis herbruikbare waterfles voor gebruik bij diverse water tappunten aan boord
 • Wind - en regenafstotend jack
 • Lezingen aan boord van het expeditieteam

Niet inbegrepen

 • Internationale vluchten
 • Transfers in aansluiting op internationale vluchten
 • Optionele kleinschalige excursies en activiteiten
 • Verzekeringen
 • Reserveringskosten € 27 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Extra informatie

 • Vermelde prijzen in euro per persoon
 • Zie tabblad 'Extra's' over wat het Hurtigruten Premium Comfort inhoudt
 • Norske maakt graag een offerte-op-maat voor een aansluitend vliegarrangement
 • Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem, dat is afgestemd op de mate van bezetting aan boord. De prijzen kunnen eventueel tot aan de vertrekdatum veranderen, uiteraard geldt de prijs van definitieve boeking
 • Wijzigingen van het reisschema en het programma zijn uitdrukkelijk voorbehouden
 • I.v.m. ontscheping per poolcirkelboot zijn rolstoelen niet mogelijk
 • Rubberen laarzen zijn aan boord te leen
 • Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.