Hurtigruten Zomer Deal

Halve rondreis noordwaarts Bergen-Kirkenes (7 dagen)

De halve Hurtigruten rondreis noordwaarts heeft een reisduur van 7 dagen en vertrekt vanuit Bergen naar Kirkenes. Het dagelijkse laden en lossen, tijdens deze cruise richting de Noordkaap, maakt u direct deelgenoot van het leven van de Noren en geeft uw zeereis iets bijzonder authentieks. Op zee wordt uw route steeds weer omlijst door adembenemend natuurschoon.

2e persoon 50% korting!

Voor geselecteerde vertrekdata in juli t/m september 2022 geldt momenteel een zeer scherpe aanbieding waarbij de 2e persoon in dezelfde hut maar liefst 50% korting krijgt!

Hoogtepunten tijdens deze reis
 • Hurtigruten biedt u een kijkje in het authentieke alledaagse leven in Noorwegen, waarbij u kunt genieten van natuur, cultuur en tradities
 • De schoonheid van Noorwegen tijdens de vele optionele excursies verdeeld over 4 jaargetijden
 • Verheug u op heerlijke maaltijden met lokale, seizoensgebonden ingrediënten
 • Vertrouw op 128 jaar lange navigatie-ervaring van Hurtigruten in de Noorse wateren

Voorwaarden Hurtigruten Zomer Deal

 • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt in de periode vanaf 24/05/2022 t/m 30/06/2022
 • Geldig voor geselecteerde vertrekdata in juli t/m september 2022 (zie de tab vertrek)
 • Geldig voor alle type hutten en suites en bij bezetting van 2 personen in dezelfde hut
 • Geldig voor de reisstijl Basic en Select
 • Te combineren met de Hurtigruten Ambassador herhalingskorting
 • De 2e persoon 50% korting aanbieding is uitsluitend geldig voor de Hurtigruten reis. Vluchten en eventuele transfers en/of hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen bij een Hurtigruten reis en voor deze aanvullende reisonderdelen geldt geen 50% korting. Uiteraard zijn wij u graag van dienst met een aanvullend vliegarrangement zodat u onbezorgd naar uw vakantiebestemming kunt reizen.
 • Helaas niet geldig voor reeds bestaande boekingen.

Programma

 • Dag 1: Bergen, inscheping Hurtigruten

  De 7-daagse rondreis begint in de mooie stad Bergen, omringd door zeven bergen. Misschien is er gelegenheid de historische stad te verkennen, voor inscheping aan boord van Hurtigruten. Na het diner is er een informatieavond. In de loop van de avond zet het schip koers naar het Noorden.

 • Dag 2: Ålesund-Molde

  We varen langs de talrijke rotseilanden van de scherenkust en meren ’s morgens aan in Ålesund. Na wat vrij tijd in deze interessante Art Nouveau stad zetten we koers richting Molde en Kristiansund.

 • Dag 3: Trondheim-Rørvik

  Deze ochtend leggen we aan in Trondheim. Er is gelegenheid om de sfeervolle binnenstad te verkennen met de oude stadsbrug en karakteristieke houten koopmanshuizen. In de middeleeuwse Nidarosdom, werden tot nu toe 3 koninginnen en 7 koningen gekroond. De kroonjuwelen worden in de aangesloten residentie van de aartsbisschop tentoongesteld. Om 12.45 uur vertrekt het schip en vaart langs talrijke eilanden naar Rørvik.

 • Dag 4: Poolcirkel en Lofoten

  ’s Morgens passeren we de poolcirkel, gemarkeerd door een globe op een rotseiland. Over de Vestfjord varen we naar de Lofoten eilanden. Na een korte stop in Stamsund met zijn traditionele ‘rorbuer’ de rode houten huizen op palen, varen we langs de imposante rotsformatie ‘Lofotveggen’ naar Svolvær, de hoofdstad van de Lofoten.

 • Dag 5: Tromsø, toegangspoort tot de IJszee

  ’s Nachts varen we door de smalle Raftsund. Na een stop in Harstad, op de Vesterålen eilanden, gaat de reis via Finnsnes naar Tromsø, het ‘Parijs van het Noorden’ en startpunt van vele poolexpedities. Tijdens het verblijf kunt u op eigen gelegenheid de stad verkennen of deelnemen aan een stadstour met bezoek aan de moderne IJszeekathedraal met zijn glasmozaïeken en Polaria museum met o.a. informatie over de poolexpedities (optioneel).

 • Dag 6: Honningsvåg en de Noordkaap

  Na Hammerfest en Havøysund bereiken we Honningsvåg en kunt u een bezoek brengen aan de Noordkaap (optioneel), de 307 m hoge leisteenrots die stijl uit de Noordelijke IJszee oprijst. Op het Noordkaap plateau heeft u het onbeschrijfelijke gevoel op het einde van de wereld te staan. In de Noordkaaphal vindt u het noordelijkste postkantoor, een kapel, souvenirwinkel en cafetaria. Er wordt een schitterende 180° panorama film vertoond over de Noordkaap en de regio Finnmark in 4 jaargetijden.

 • Dag 7: Aankomst in Kirkenes

  ’s Morgens om 09.00 uur meert het schip aan in Kirkenes, het eindpunt van uw Hurtigruten reis. Mocht u hier aankomen op een zaterdag, dan is het noodzakelijk om een hotelovernachting te boeken in Kirkenes, alvorens u terug kunt vliegen naar huis.

Vertrek

De Hurtigruten Zomer Deal is geldig voor geselecteerde vertrekdata in juli t/m september 2022.

Onderstaand treft u de tabel met de data waar u uit kunt kiezen. Wilt u online uw reserveringsaanvraag doorgeven? Vul het offerte formulier via de oranje offerte-button volledig in en kies uitsluitend een geselecteerde vertrekdatum uit onderstaande tabel. Alleen met een volledig ingevuld reserveringsaanvraag formulier kunnen wij u zo snel en zo passend mogelijk een voorstel doen.

 

Vertrekdatum uit Bergen
7-daagse reis
Schip
25.07.2022 M/S Nordkapp
27.07.2022 M/S Polarlys
24.08.2022 M/S Vesterålen
26.08.2022 M/S Nordlys
27.08.2022 M/S Nordkapp
29.08.2022 M/S Polarlys
31.08.2022 M/S Richard With
04.09.2022 M/S Vesterålen
06.09.2022 M/S Nordlys
07.09.2022 M/S Nordkapp
09.09.2022 M/S Polarlys
11.09.2022 M/S Richard With
12.09.2022 M/S Nordnorge
14.09.2022 M/S Trollfjord
20.09.2022 M/S Polarlys
22.09.2022 M/S Richard With
23.09.2022 M/S Nordnorge
25.09.2022 M/S Trollfjord
26.09.2022 M/S Vesterålen

Prijzen 2e pers -50%

Hurtigruten Zomer Deal - 7 dagen

 • 1e persoon (vol betalend) vanaf € 1.520 * 
 • 2e persoon in dezelfde hut 50% korting!
 • * De genoemde vanaf prijs is de goedkoopste geselecteerde vertrekdatum in de periode juli t/m september 2022 o.b.v. een Polar binnenhut, tariefgroep Basic.

 

Aanvullende prijsinformatie

Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op vraag en aanbod. De hutprijzen zijn in de basis op ieder schip gelijk, echter kunnen afhankelijk van de actuele bezettingsgraad op een schip variëren zolang er nog geen definitieve boeking is gemaakt. In de prijstabellen treft u bij iedere reisstijl en gewenste hutcategorie een ‘vanaf’ prijs (prijs inclusief vroegboekkorting) en een zogenaamde ‘tot’ prijs. Dit is de hoogste prijs die u voor een bepaalde hutcategorie kunt betalen op de door u gewenste geselecteerde Zomer Deal datum.

Vliegarrangement

Onderstaand vliegarrangement kunnen wij aanbieden in aansluiting op uw Hurtigruten Zomer Deal.

Arrangement E – Vliegreis + Hotel
Dag 1 Vliegreis Amsterdam-Bergen (met overstap in Oslo of Kopenhagen). Transfer naar de kade en inschepen aan boord van uw Hurtigruten schip.
Dag 1-7 U reist langs de Noorse kust van Bergen naar Kirkenes.
Dag 7 Ontscheping en transfer naar het vliegveld. Vliegreis Kirkenes-Amsterdam (met overstap in Oslo of Kopenhagen)
Prijs per persoon Vanaf € 599

 

Aankomst op zaterdag in Kirkenes

Gezien de aankomsttijd van het schip in Kirkenes, is het helaas niet mogelijk om op een zaterdag direct terug te vliegen van Kirkenes naar Amsterdam. Boekt u via ons een vliegarrangement in aansluiting op de 7-daagse Hurtigruten reis van Bergen naar Kirkenes met aankomst op zaterdag in Kirkenes, dan heeft u een hotelovernachting nodig in Kirkenes op dag 7. Op dag 8 wordt u van het hotel naar luchthaven gebracht voor de vlucht naar Amsterdam. De toeslag voor de hotelovernachting inclusief aansluitende transfers bedraagt € 110 per persoon.

Dienstregeling

In de dienstregeling kunt u precies zien wanneer het schip de diverse havenplaatsen aandoet en hoe lang het verblijf in de betreffende havens is.