Vacature Marketing medewerk(st)er

Welkom in de wereld van Norske!
Norske Noorwegen Reizen is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in het verkopen van winter – en zomer reizen naar Noorwegen en dat al 70 jaar lang! Daarnaast zijn wij sinds 1991 officieel agent voor Hurtigruten (de postboot langs de Noorse kust). Hurtigruten organiseert tevens unieke expeditie cruises over de hele wereld naar onder andere: Antarctica, Alaska, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Midden- en Zuid-Amerika. Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig en sfeervol pand in Heemstede. Op dit moment bestaat ons enthousiaste team uit 18 medewerkers en kantoorhond Beau. Alle reizen worden van A tot Z door onszelf ingekocht, samengesteld en georganiseerd. De verkoop geschiedt zowel direct als via de reisbureaus en zelfstandige reisagenten.

Werken in het Noorwegenhuis
Kom jij tot jouw recht bij een gespecialiseerde reisorganisatie, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt bij het inzetten én optimaliseren van onze (online) marketing? Weet jij wat goede content is en hoe je deze op de juiste manier in de juiste kanalen inzet? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste collega voor de functie van;

Marketing Medewerk(st)er, 32-39 uur

Wat vragen we?
• Afgeronde mbo-opleiding in de richting van marketing of communicatie
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
• Ervaring met MS Office en heel handig met automatiseringssystemen
• Goed bekend met MailChimp en WordPress, of vergelijkbaar cms-systeem
• Creatief, organisatorisch sterk en zelfstandig
• Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
• Goed gevoel voor tekst en beeld
• Uitstekende beheersing van Nederlands (en Engels), zowel in woord als geschrift
• Affiniteit met de reisbranche en kennis van SEO is een pré
• Woonachtig in de buurt van Heemstede en beschikbaar voor minimaal 32 uur per week (4 dagen).

Wat krijg je?
• Marktconform salaris CAO Reisbranche
• 8% vakantiegeld
• 32- tot 39-urige werkweek
• Pensioenopbouw
• Uitdagende en zelfstandige functie

Hebben we een match?
Als Medewerker Marketing- en Communicatie bij Norske ben je dagelijks bezig met het creëren van zeer diverse marketinguitingen. Het doel van jouw werk is om reizigers te inspireren tot het boeken van een reis bij Norske.

Om Norske optimaal op de kaart te zetten, onderhoud je contacten met diverse mediapartners, zoals magazines, kranten en online platformen. Hiervoor lever je advertenties en advertorials aan, waarbij je samenwerkt met de grafisch vormgever. Daarnaast maak je nieuwsbrieven voor zowel een B2C- als B2B-publiek en creëer je inspirerende content voor de website en sociale mediakanalen. Je verliest hierbij de tone of voice en huisstijl nooit uit het oog.

Ook ben je bezig met het schrijven, vertalen en redigeren van teksten voor nieuwe reizen en campagnes. De teksten die je aangeleverd krijgt, herschrijf je tot een enthousiasmerende en wervende publicatie. Je bent het aanspreekpunt voor het Hurtigruten hoofdkantoor m.b.t. aanbiedingen en updates. Tot slot ben je medeverantwoordelijk voor het produceren van drie tot vier geprinte brochures per jaar. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s, de grafisch vormgever en de drukker.

Quote:“Op een leuke werkdag kan ik mijn creativiteit inzetten om mooie advertenties te maken en aantrekkelijke teksten te schrijven.”

 Geïnteresseerd? Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan zien wij graag je motivatie (voorzien van je C.V. en foto) vóór 15/11/2023 tegemoet!

Norske Noorwegen Reizen BV
T.a.v. De heer D.H. van Kooi
Herenweg 64
2101 ML Heemstede
Telefoon: 023-528 98 56

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.