Vacature Reisspecialist(e)

Reisspecialist(e)

 • Functiegebied: Reserveringen/Sales
 • Uren per week: 24-40 uur
 • Te vervullen: Per direct

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en voel je je thuis in een kleinschalige organisatie? Als jij graag mensen helpt om hun droomreis waar te maken pas je perfect in ons team!

Bedrijfsprofiel

Norske Noorwegen Reizen is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in het verkopen van winter– en zomerreizen naar Noorwegen en dat al 70 jaar lang! Daarnaast zijn wij sinds 1991 officieel agent voor Hurtigruten (de postboot langs de Noorse kust). Hurtigruten organiseert tevens unieke expeditie cruises. Als gevolg daarvan is ons aanbod sinds een aantal jaren uitgebreid met bestemmingen als Antarctica, Alaska, Galapagoseilanden, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Midden- en Zuid-Amerika. Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig en sfeervol pand in Heemstede. Op dit moment bestaat ons enthousiaste team uit 18 medewerkers en onze kantoorhond Beau. Alle reizen worden van A tot Z door onszelf ingekocht, samengesteld en georganiseerd. De verkoop geschiedt zowel direct als via de reisbureaus en zelfstandige reisagenten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

ENTHOUSIASTE REISSPECIALIST(E)

 Als reisspecialist(e) ben je een van de visitekaartjes van ons bedrijf. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en je vindt het leuk om nét dat stapje verder te gaan om hun droomreis waar te maken. Je wordt onderdeel van een gezellig team en je collega’s helpen je graag om alles onder de knie te krijgen zodat je snel zelfstandig optimaal je klanten kunt adviseren.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en klantgerichte medewerk(st)er voor het verkopen van reizen naar bovengenoemde bestemmingen, bij voorkeur met reisbureau-ervaring en kennis van Noorwegen. Onze aanvragen worden telefonisch, per e-mail of middels een bezoek aan ons kantoor ingediend. Calculeren en het opstellen van offertes vormen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

Takenpakket

 • Je hebt veelvuldig telefonisch contact met klanten met betrekking tot aanvragen en boekingen
 • Je calculeert de reizen, werkt offertes uit, verstuurt deze naar de klant en volgt de uitgebrachte offertes zorgvuldig op.
 • Je maakt vlucht-, hotel-, auto-, trein- en bootreserveringen en zorgt voor de bijbehorende administratieve taken.
 • Je bewaakt de voortgang van jouw boekingen van A tot Z.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een MBO/HBO opleiding
 • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Heemstede
 • Je hebt affiniteit met Scandinavische landen, bij voorkeur een voorliefde voor Noorwegen
 • Je hebt binnen de reisbranche enkele jaren werkervaring opgedaan
 • Je beschikt over goede kennis (in woord en geschrift) van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent proactief, servicegericht, collegiaal en klantvriendelijk
 • Je bent bereid om naast de contracturen extra op zaterdagen te werken ( ca. 2 x per maand)

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en klantgerichte medewerk(st)er voor het verkopen van onze reizen, bij voorkeur met reisbureau-ervaring en kennis van Noorwegen. Wij bieden een uitdagende functie bij een middelgrote en intieme organisatie met een leuke en informele werksfeer. Er zijn mogelijkheden voor studiereizen naar het buitenland. Je werkdagen zijn in overleg te bepalen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan vóór 1 juni 2024 een motivatiebrief per e-mail ( voorzien van je C.V. en foto) naar:

Norske Noorwegen Reizen BV
T.a.v. Dhr. D.H. van Kooi
E-mail: ln.ek1716285877sron@1716285877iookn1716285877avkci1716285877d1716285877
Telefoon: 023-528 98 56

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.