Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Vakantiewoningen - Norske

Vakantiehuizen Noorwegen

"Hytteferie" zegt de Noor als hij één van de meest populaire vakantievormen van deze tijd bedoelt: het huren van een vakantiewoning. Veel Noren hebben zelf een "hytte", waar zij genieten van de ongerepte natuur.

De hyttes kunnen variëren van eenvoudig tot luxe. Wij hebben in dit programma een aantal huisjes opgenomen in mooie berggebieden, lieflijke dalen en aan of bij de fjorden. Alle huisjes zijn voorzien van douche/toilet en een goed uitgeruste keuken. In latere jaren zijn er ook appartementen gebouwd, die aan luxe niets te wensen over laten. Een paar huisjes die we verhuren zijn al jaren een deel van ons aanbod en hebben een nostalgische uitstraling.

 

  • Naam
  • Plaats
  • Code

In principe worden de huisjes/appartementen verhuurd van zaterdag tot zaterdag. Bij de prijslijstjes kunt u zien of de mogelijkheid voor een gedeelde week aanwezig is. Hier zijn de wisseldagen woensdag en zaterdag. Met deze huisjes hebben we rondreizen samengesteld waarbij dan vooral gelet wordt op ligging en de juiste afstanden onderling.
De aanbetaling voor de huur van een huisje bedraagt 30%. Na boeking ontvangt u van ons een routebeschrijving en streekfolders.

Wij geven u graag advies welke bootverbinding voor u de beste is en reserveren deze voor u zonder kosten. Als u uitsluitend een of meerdere huisjes bestelt dan zijn de reserveringskosten hiervoor € 25 per boeking.

Standaard t.o.v. prijs vakantiewoningen

Nog duidelijker dan bij de hotels zijn de prijsverschillen bij de te huren vakantiewoningen. In Noorwegen is de standaard in het algemeen zodanig dat we niet spreken van BUNGALOWS.

De laatste jaren echter zijn er heel veel huizen gebouwd die wel van hoge kwaliteit zijn en waarvan er meestal meerdere op een winterbestemming staan. De huisjes waarvan er slechts een paar bij elkaar staan (of soms alleen) zijn meestal eenvoudiger (zie de beschrijvingen).

In de berggebieden waar men voor het grootste deel leeft van winterverhuur, zijn de huren in de zomer dus naar verhouding laag. Aan de fjorden en in Noord Noorwegen of Lofoten/Vesterålen is de vraag erg groot en daar kan men ook uitsluitend in het zomerseizoen verhuren. Dat merkt u derhalve in de prijs. Wij bezoeken onze accommodaties regelmatig om te kunnen garanderen dat het aangebodene naar wens is.

 

Vakantiehuis 205 Stardal - Norske

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

 

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP