Update informatie Coronavirus

Informatie Corona virus en uw geboekte reis

Vanwege de uitzonderlijke situatie rondom het Corona virus en de afgekondigde maatregelen van het kabinet en het RIVM is bezoek aan ons kantoor tot nader order niet mogelijk. Het deurdichtbeleid is om de gezondheid van onze medewerkers en bezoekers te waarborgen. Ondanks deze tijdelijke aanpassing in bereikbaarheid, zetten wij met ons hele team alles op alles om alle reizigers die op (korte) termijn naar hun vakantiebestemming af zouden reizen van dienst te zijn. Wij houden ons daarbij aan de richtlijnen zoals afgegeven door ANVR en SGR.

Contact opnemen inzake uw geboekte reis

Op dit moment zijn wij genoodzaakt de hoogste prioriteit te geven aan klanten die op korte termijn – d.w.z. met een vertrek in de komende 2 weken, op reis hadden moeten gaan. Heeft u een vraag dan verzoeken u vriendelijk doch dringend deze via het speciale e-mail adres ln.ek1716310536sron@1716310536nekeo1716310536bmo1716310536 te stellen o.v.v. uw boekingsnummer. Heeft u een zeer dringende vraag en wenst u hierover telefonisch contact? Stuurt u ons dan ook een e-mail en één van onze medewerkers zal op korte termijn telefonisch contact met u opnemen. Ook al is uw reis gepland met een vertrekdatum over 2 weken of later, dan kunt u ervan uitgaan dat onze medewerkers contact met u op gaan nemen. Wij hopen op uw begrip en danken u bij voorbaat voor uw geduld.

 

Op zaterdagen is ons kantoor momenteel, zowel telefonisch als voor bezoek, gesloten, zolang de maatregelen rondom de Corona situatie van kracht zijn.

 

Hieronder treft u meer informatie over het Norske omboekingsbeleid en het Corona-voucher met SGR dekking.

 

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en uw geduld.

 

Norske Noorwegen Reizen BV