Verzekeringen

Bèta Financiële Diensten

Bij Bèta bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en eerlijk verzekeringsadvies. Zij zijn u graag van dienst met een op maat gemaakte offerte voor uw reis- en/ of annuleringsverzekering voor uw geboekte reis. U heeft direct contact met verzekeringsspecialisten Jori van Mulligen en Kelly Meupelenberg. Zij zijn uw directe aanspreekpunt en ook bij schade (ongevallen/ziekte) staan zij voor u klaar.

Bèta is te bereiken op: 023 – 8 200 300 of ln.df1721483785ateb@1721483785negni1721483785rekez1721483785rev1721483785. Kijk ook eens op www.betafd.nl

Standaard annuleringsverzekering vaak niet toereikend

De meeste annuleringsverzekeringen hebben een maximale annuleringsdekking. Hierdoor is de verzekering al snel niet toereikend. Bèta heeft de mogelijkheid om ook de hogere verzekerde reissommen te verzekeren. Om een goede en zo volledig mogelijke dekking te bieden, dient u de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na de boekdatum van de reis af te sluiten.

Reisverzekering

Ook voor uw reisverzekering bent u bij Bèta aan het juiste adres. Een reisverzekering geeft recht op 24/7 hulp als u in een noodsituatie belandt. Mocht u door een ongeval in het ziekenhuis belanden, dan vergoedt de reisverzekering (in de meeste gevallen) de kosten hiervan. Ook repatriëring is meeverzekerd.

Risicosporten

Gaat u tijdens uw reis activiteiten of excursies ondernemen zoals bijv. skiën, langlaufen, snowscooter tochten, husky tochten, vaartochten met een poolcirkelboot en gevaarlijke bergwandelingen? Vergeet u dan niet om dit aan Bèta door te geven.

 

Zorgeloos kunnen genieten van uw droomreis en uzelf beschermen tegen onverwachte kosten, wie wil dat nou niet.