Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Winter in Noors Lapland, Finnmark, Noorwegen

Een tocht door Finnmark is ook in de winter een fantastische ervaring. In dit noordelijkste deel van Europa beleef je de Arctische dagen als een droom. De donkere tijd begint rond 20 november en eindigt op 22 januari. De meeste winterdagen zijn koud en helder, uitermate gunstig voor het noorderlicht- Aurora Borealis – een prachtig schouwspel van kleur.

Tip: klik op een foto of de kaart...

Noorderlicht & Arctisch Avontuur

Finnmark Tour AK14

Klik voor een grotere foto

Noorderlicht avontuur & Hurtigruten

Finnmark Tour FI07

Klik voor een grotere foto

Rondreis Noord Noorwegen, Tromsø–Hurtigruten–Noors Lapland

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Finnmark, Noors Lapland, Noord Noorwegen

 

Excursies

Bij 2 personen is de excursie per sneeuw­mobiel berekend op 2 personen per voertuig. Bij 1 persoon geldt prijs incl. 1 persoons­kamer en 1 persoon per sneeuwmobiel.

Kledingadvies: Warme vrijetijdskleding, wollen onderkleding, warme trui of fleece, goede warme schoenen, muts en handschoenen, sjaal, lange broek en winterjack.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP