Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Fly/Drive Noorwegen

Aantrekkelijke combinatie van snelle aankomst in Oslo en comfortabele huurauto, geschikt voor de Noorse winter. Op de luchthaven staat uw auto klaar en binnen een uur bent u op weg naar uw wintersportbestemming. Gedurende de vakantie bent u mobiel, handig voor het boodschappen doen, bezoek aan de omgeving, vervoer skicentrum etc. Alle in onze brochure vermelde vakantiebestemmingen kunt u combineren met dit fly & drive arrangement.

 

Algemene voorwaarden autohuur

Minimum leeftijd 19 jaar; bestuurders van 19-22 jaar betalen ter plaatse een toeslag.
U dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Om een auto te kunnen huren dient u in het bezit te zijn van een creditcard. Een afdruk van de creditcard dient ter plaatse als borg voor bijvoorbeeld extra afgesloten verzekeringen, afleveringskosten, brandstofkosten indien u de auto niet met een volle tank inlevert en voor het dekken van eventuele schade aan de auto.

De huurperiode gaat in op het moment dat u de auto ophaalt en geldt per 24 uur. Bij overschrijding van de huurperiode met meer dan 1 uur wordt een extra dag berekend. U ontvangt de auto met een volle tank benzine en dient deze ook weer met een volle tank in te leveren.

De toeslag voor een extra chauffeur dient u ter plaatse te voldoen.

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

 

AUTOPASS

Er zijn 50 tolstations in Noorwegen, de meeste van hen hebben automatische tolheffing en sommige hebben rijstroken voor AutoPASS. Registreer uw creditcard online [www.autopass.no] en passeer alle tolstations van AutoPASS zonder te stoppen; het juiste bedrag wordt automatisch van uw prepaid account afgetrokken. U kunt uw creditcard al vanaf 14 dagen vóór u het eerste tolstation passeert, laten registreren. Als u uw creditcard niet heeft laten registreren, kunt u betalen bij een nabij gelegen tankstation – volg de borden met 'KR-service'. Als u niet stopt en niet betaalt binnen 3 werkdagen ontvangt u een factuur per post zonder extra kosten.

Voertuigen die niet staan geregistreerd in Noorwegen worden aangeslagen door Euro Parking Collection plc (EPC) in London.

Andere tolstations hebben speciale AutoPASS-poorten en poorten voor handmatig betalen.

Let u er wel op dat u een boete riskeert als u door een AutoPASS-poort rijdt zonder een AutoPASS contract of zonder registratie online van uw creditcard.

Winter 2016/2017
Fly & Drive Oslo
Categorie + type auto
(of soortgelijk)
periode tot 31/03/2017 verlenging
per auto
per dag
bij 6 pers bij 5 pers bij 4 pers bij 3 pers bij 2 pers
cat. B VW Polo - - 249 293 380 74
Cat. C VW Golf - - 268 318 417 85
Cat. G Ford Focus SW - - 281 335 443 93
Cat. H VW Passat SW - 278 318 384 517 114
Cat. J Hyundai IX35 276 308 355 434 - 135
Inbegrepen: vliegreis Amsterdam–Oslo vv in G-klasse incl. tax; autohuur 7 dagen (7x24 uur)ongelimiteerd aantal km’s, CDW** en TP/diefstalverzekering, lokale belastingen.
Niet inbegrepen: Pai inzittenden verzekering; afkoop eigen risico: Super CDW afsluiten bij contract nok 62 + nok 18 per dag is aan te raden; extra chauffeur; ophalen buiten kantooruren.
NB. voor het huren van een auto is een creditcard vereist
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP