Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

'Vakantie in Noorwegen, een belevenis!

Zomer in Noorwegen 2017Sinds 1953 (!) organiseren wij vakantiereizen naar Noorwegen en vele tienduizenden passagiers hebben aan onze succesvolle tours deelgenomen. Ongelooflijk veel reacties ontvingen wij van reizigers die enthousiast uit Noorwegen terugkwamen en vertelden over de fascinerende natuur, het vaak zonnige weer (zomerse waarden rond de 25° – 30° C zijn absoluut geen uitzondering), de gastvrije en vriendelijke bevolking, de maaltijden, kortom over alles wat hun reis tot een geslaagde en onvergetelijke vakantie heeft gemaakt. Noorwegen is tevens een land waar de lucht en het water "zuiver" is, waar men nog alleen kan zijn, één met de natuur en de dieren die er leven. Wij zorgen ervoor dat uw stress en de drukte van alle dag even voor een aantal weken worden vergeten.

 

 

Klik voor een grotere foto

 

Het is dan ook een feit dat ieder die Noorwegen voor de eerste keer bezoekt, wordt vervuld van eerbied en bewondering als zij een natuur betreden die overdonderend laat blijken hoe klein de mens kan zijn. Noorwegen komt steeds meer in trek, het is een speciaal vakantieland voor speciale toeristen, waar massatoerisme gelukkig niet is doorgedrongen.

Norske Turist Service wil u graag helpen bij de samenstelling van uw reis. 16 enthousiaste medewerk(st)ers zijn graag bereid u te informeren over de reis- en verblijfsmogelijkheden om u vervolgens goed voorbereid en gedocumenteerd op vakantie te laten gaan. Na boeking ontvangt u alle benodigde folders. Voor automobilisten stellen wij tevens een uitgebreide routebeschrijving samen. Bovendien ontvangt u een boekje met handige tips tijdens uw reis door Noorwegen.

Ons programma telt maar liefst 50 autorondreizen via hotels, vakantiewoningen en/of kampeerhutten. Combinatiereizen met de uiterst populaire postboot: "HURTIGRUTEN". Diverse wandel- steden- en treinreizen. Fly & Drive arrangementen of per huurcamper door Noorwegen. Maar u kunt ook bij ons terecht om uitsluitend uw overtocht naar Noorwegen te boeken. U ontvangt dan een uitgebreide routebeschrijving naar keuze cadeau.

Staat de reis van uw keuze niet in ons programma vermeld, dan maken wij graag een passende offerte voor een persoonlijke reis-op-maat. Wij hopen dat één van onze reizen voor u een echte belevenis wordt die steeds in uw herinnering zal blijven voortleven, of nog beter, dat u uw hart aan Noorwegen zult verliezen en er vele malen naar terugkeert.

Namens alle medewerk(st)ers van Norske Turist Service, wens ik u "God ferie i Norge".

Dick van Kooi, directeur

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP