Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Treinreis

Klik voor een grotere foto

De Triangel Tour

SØrlandsbaan, Bergensbaan Stavanger, Oslo & Bergen,

Deze afwisselende treinreis begint in Stavanger. U reist per Sørlandsbanen langs de mooie kust via Kristiansand naar Oslo. Bezoek de talrijke interessante musea, mooie parken, en het Vigeland beeldenpark. Via de hoogste spoorbaan van Noord-Europa, de Bergensbanen, reist u naar cultuurhoofdstad Bergen.

1e dag: Amsterdam–Stavanger

Vliegreis Amsterdam–Stavanger en per flybus naar Thon Hotel Maritim, Stavanger.

2e dag: Verblijf Stavanger

Gezellige moderne stad met sfeervolle binnenstad met oude witte huizen, rode daken en veel kleurige bloemen, terrasjes etc. Even ten noorden van de stad begint de Boknafjord en de Lysefjord, een van de fraaiste fjorden van Noorwegen. Maak een excursie naar de Preikestølen of een boottocht over de Lysefjord.

3e dag: Stavanger–Kristiansand

In de ochtend vertrekt u per trein naar Kristiansand. De schitterende treinreis per Sørlandsbanen is een avontuur door het afwisselende landschap van Zuid-Noorwegen met kust, fjorden, bergen en een mooie kennismaking met de uitbundige natuur van de provincie Telemark. Overnachting in Best Western Norge Hotel, Kristiansand.

4e dag: Kristiansand–Oslo

's Morgens reizen we verder per Sørlandsbanen langs de kust naar Oslo. Overnachting in Thon Hotel Opera, Oslo, dicht bij het station.

5e dag: Verblijf Oslo

De Noorse hoofdstad met talrijke interessante musea, mooie parken en gezellige winkelstraten en terrasjes is de moeite waard. Bezoek het Vigeland beeldenpark of maak een boottocht op de Oslofjord.

6e dag: Oslo–Bergen

Vandaag staat de 7 uur durende mooie treinreis per Bergensbanen op het programma. De spoorlijn Oslo–Bergen, ook wel Bergensbanen genoemd, is de hoogstgelegen hoofdspoorlijn in Europa. Hij gaat over de Hardangervidda-hoogvlakte tot meer dan 1200 meter boven zeeniveau. Na aankomst in Bergen op eigen gelegenheid naar het Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

7e dag: Verblijf Bergen

Een bezoek aan de vismarkt en aan 'Bryggen' is een must! In 'Troldhaugen' het huis van de Noorse componist Edvard Grieg worden concerten georganiseerd. 's Avonds is het leuk om de Fløienbaan te nemen en te genieten van het uitzicht.

8e dag: Bergen–Amsterdam

Transfer naar vliegveld en terugvlucht Bergen–Amsterdam.

 

Complete 8-daagse treinreis

Prijs inclusief vliegreizen, treinreizen én 7 hotelovernachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

vanaf € 1.079 pp

Inbegrepen: • Vliegreizen Amsterdam–Stavanger en Bergen–Amsterdam in de goedkoopste beschikbare vliegklasse incl. tax; • transfers van/naar het vliegveld; • 7 hotelovernachtingen in genoemde accommodaties inclusief ontbijt; • treinreizen Stavanger–Kristiansand, Kristiansand–Oslo en Oslo–Bergen met zitplaatsreservering 2e klasse.

Niet inbegrepen: Ruimbagage KLM.

Toeslagen: • upgrade kamer: vanaf € 150 pp; • Toeslag Comfort Class Trein: € 15 pp per traject.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP