Hurtigruten Noorse kust 2=1

Zomeraanbieding; tweede persoon gratis

Voor wie op zoek is naar lange dagen met veel daglicht, is de zomerperiode de perfecte tijd om een Hurtigruten-reis te maken. Dag en nacht valt er veel te beleven terwijl u het beste van Noorwegen ontdekt tijdens een cruise langs de Noorse kust. Profiteer nu van onze scherpe zomeraanbieding!

Reis samen langs de prachtige Noorse fjordenkust en geniet van de rust, ruimte en adembenemende natuur. Word deelgenoot van het Noorse kustleven terwijl u 34 bijzondere havenplaatsen bezoekt. Boek bij Norske Noorwegen Reizen uw 12- of 6-daagse rondreis langs de Noorse kust op geselecteerde afvaarten in augustus of september en de 2e persoon in dezelfde hut reist GRATIS!

De magische middernachtzon

‘s Zomers is er in het Noorse Noordpoolgebied permanent daglicht. Dit is te danken aan de middernachtzon; een wonderlijk fenomeen waarbij de zon nooit ondergaat. De stralende zonneschijn dringt dwars door de heldere Arctische lucht en doopt kusten en bergen om tot vurig rood, zachtroze en gouden tinten. Het perfecte decor voor uw droomvakantie. U raakt waarschijnlijk zodanig gefascineerd, dat u helemaal vergeet om naar bed te gaan! Met een beetje geluk biedt ook de maand september nog volop aangename temperaturen en kunt u in deze maand ook de betoverende herfstkleuren bewonderen.

 

Wees er snel bij! Op dit moment zijn de Polarbinnenhutten volgeboekt en zijn er nog maar beperkt Polarbuiten-hutten beschikbaar.
Afvaarten voor juli zijn niet meer beschikbaar.

 

Traject Bergen-Kirkenes-Bergen 

Geselecteerde vertrekdata Bergen-Kirkenes-Bergen

Vertrekdatum
Schip
10-8-2024 MS Nordlys
21-8-2024 MS Nordlys
27-8-2024 MS Nordnorge
6-9-2024 MS Richard With
7-9-2024 MS Nordnorge
12-9-2024 MS Nordlys
13-9-2024 MS Nordkapp

 

Traject Kirkenes-Bergen 

Geselecteerde vertrekdata Kirkenes-Bergen

Vertrekdatum
Schip
17-8-2024 MS Nordkapp
25-8-2024 MS Vesteralen
28-8-2024 MS Nordkapp
30-8-2024 MS Polarlys
15-9-2024 MS Kong Harald

 

 

Voorwaarden Hurtigruten aanbieding 2=1

 • Uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt van 01/07/2024 t/m 31/08/2024
 • Geldig voor geselecteerde afvaarten in augustus en september 2024
 • Geldig voor de 12-daagse rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen en de 6-daagse halve rondreis Kirkenes-Bergen
 • Geldig bij bezetting van minimaal 2 personen in dezelfde hut
 • Geldig voor de alle beschikbare hutten in de tariefgroep Basic en Select. Op dit moment zijn de Polarbinnenhutten volgeboekt en zijn er nog maar beperkt Polarbuiten-hutten beschikbaar.
 • Niet geldig in combinatie met andere kortingen en promoties
 • Deze aanbieding is geldig voor de Hurtigruten-reis. Vluchten en eventuele transfers en/of hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen bij een Hurtigruten reis, maar wij zijn u uiteraard graag van dienst met een aanvullend vliegarrangement
 • Helaas is deze aanbieding niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.

 

Profiteren van deze aanbieding?

Op onze website kunt u de uitgebreide reisbeschrijving vinden van de klassieke 12-daagse rondreis, klik op deze link; Klassieke rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen. En voor de 6-daagse halve rondreis, klik op deze link: Halve rondreis Kirkenes-Bergen zuidwaarts | Norske. Meer informatie zoals de prijzen en reisstijl kunt u vinden op de Hurtigruten informatie pagina, klik op deze link: Noorwegen informatie Hurtigruten. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op vraag en aanbod. Onze reisspecialisten informeren u graag over de actuele prijzen op de gewenste vertrekdatum. Ook kunnen wij u van dienst zijn met een aansluitend vliegarrangement. Op deze manier reist u zorgeloos naar uw vertrekhaven! Onze reisspecialisten zijn telefonisch bereikbaar via (+31) 023-5289856 of per e-mail ln.ek1721462326sron@1721462326ofni1721462326

Hurtigruten rondreizen Noorse Kust

Bekijk de reizen hieronder voor een uitgebreide reisbeschrijving en meer informatie.

Hele rondreis Bergen-Kirkenes-Bergen

 • De 12-daagse klassieke rondreis Noorse fjorden
 • Bezoek 34 grote en kleine havenplaatsen
 • Vele optionele excursiemogelijkheden tijdens de reis
Prijs op aanvraag
Bekijk reis

Halve rondreis Kirkenes-Bergen zuidwaarts

 • De 6-daagse reis Kirkenes-Bergen, zuidwaarts
 • Bezoek vele kleine en grote havenplaatsjes
 • Vele optionele excursiemogelijkheden tijdens de reis
Prijs op aanvraag
Bekijk reis